Zákazníci Vodafonu své účty nově zaplatí na terminálech Sazky

Zákazníci mohou ušetřit na složenkách a zaplatit za vyúčtování všech mobilních služeb pohodlně v hotovosti, bezpečně a spolehlivě skoro na každém rohu. Placení usnadňuje přiložený QR kód.

Přečtěte si také: SAZKAmobil vylepšuje Odměny za dobití a nabízí akce, díky kterým ušetříte nejen za data


Sazka je tradičně spojována se světem zábavy, číselnými loteriemi, stíracími losy a širokou nabídkou her. V posledních letech modernizujeme a digitalizujeme nejen jádro svého byznysu, ale daří se nám posilovat i na poli neloterních služeb.
 

Díky terminálům platby na každém rohu

Díky husté síti terminálů jsou služby zákazníkům nadosah a jejich nabídka se neustále rozšiřuje. Terminálů Sazky je více než obcí v České republice, a provést potřebnou platbu tak lze i v nejzazších koutech země.

Zákazníci zvyklí platit svá vyúčtování v hotovosti mají terminál skoro vždy po ruce. Nově těchto výhod mohou využívat i ti od společnosti Vodafone.
 

Když se vyplatí zajít na terminál

V porovnání s běžnými platbami služeb v hotovosti přinášejí platby na terminálech Sazky zákazníkům spoustu výhod. Sazka má k dispozici tisíce poboček, které jsou dostupné i ve večerních hodinách a o víkendech. V případě platby na poslední chvíli tak není problém zařídit vše rychle a pohodlně v okolí domova nebo třeba místa, kde pracujete.

Více jak 700 prodejních míst má přitom otevřeno nonstop. Dostupnost je například ve srovnání s běžnými přepážkami pošty špičková.
 

Nejlevnější hotovostní platba na trhu

Velkou výhodou je také rychlé vyřízení plateb, kdy není nutné stát v dlouhých frontách a díky přiloženému čárovému nebo QR kódu je vyřízení plateb záležitostí několika vteřin. Zároveň se jedná o nejlevnější hotovostní platbu na trhu, takže zákazníci ušetří na poplatcích.

Sazka je největší a nejstarší loterní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných zábavných her. Mezi nejznámější produkty společnosti patří především číselné loterie, kde se mezi nejoblíbenější hry řadí například Sportka nebo Eurojackpot, stírací losy, sportovní kurzové sázky a další hry.
 

Neloterijní služby Sazky jsou stále na vzestupu

Druhým výrazným pilířem jsou ovšem v posledních letech také neloterní služby, zejména největší český nezávislý mobilní virtuální operátor SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování hotovostních plateb za energie, vodu, pojištění, internet, předplatné a další služby.

Sazka si drží významné postavení také na trhu balíkových služeb. Kolem dvou tisíc terminálů nyní funguje k podání a výdeji zásilek pro Balíkovnu od České pošty a společnost DPD. Terminálů Sazky najdete od Aše až po Jablunkov na sedm tisíc. 3700 prodejen s terminálem má otevřeno i ve večerních hodinách a o víkendech a dalších více než 700 prodejen je otevřeno dokonce nonstop.

Přečtěte si také