SAZKAmobil vylepšuje Odměny za dobití. A díky akcím ušetříte nejen za data

I když se vše okolo zdražuje, největší nezávislý virtuální operátor SAZKAmobil se rozhodl, že se vydá zcela opačným směrem. A svým zákazníkům i v listopadu jde vstříc s celou řadou výhod, které jim ušetří peníze za volání i data.

Přečtěte si také: Vyměňte utrácení za šetření. Tyto aplikace vám s tím pomohou


„S koncem roku jsme připravili další nabídky, které umožní novým i stávajícím zákazníkům se SAZKAmobilem ušetřit,“ potvrzuje ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer. A dodává, že si výhody a akční ceny užijí jak zákazníci s předplacenými kartami, tak i ti se Šťastnými tarify.
 

Vylepšené Odměny za dobití

Počínaje 1. listopadem přibyly dvě navýšené Odměny za dobití. V případě, že si dobijete kredit za aspoň 400 Kč, může si vybrat buď 2 GB mobilního internetu, nebo navýšený kredit zdarma v hodnotě 150 Kč navíc. Akce platí do konce roku.

Stávající Odměny za dobití za aspoň 300 Kč přitom zůstávají zachovány. Zde si vybíráte z mobilního internetu o objemu 1 GB, kreditu 100 Kč, neomezeného volání a SMS v síti anebo z volání a SMS za 1 Kč.
 
Dobitá částka Mobilní internet Zdarma Levné volání a SMS Neomezené volání a SMS v síti Kredit navíc
300 - 399 Kč 1 GB 100 Kč
400 Kč a více 2 GB 150 Kč


Šetřete za data

Naši zákazníci ale šetří i za data díky akčním cenám vybraných datových balíčků, které jsou k dispozici pro předplacenkáře i tarifní zákazníky. Například 5 GB mobilního internetu vyjde na 290 Kč místo na 350 Kč, za 10 GB dat zaplatíte 390 Kč místo 450 Kč.

SAZKAmobil je také prvním virtuálním operátorem, který nabídl svým uživatelům superrychlé připojení v 5G síťi a hned všem a bez omezení. Co víc, když jim data dojdou, mobilní internet nevypíná, jen zpomalí, proto třeba zprávu přes WhatApp či další komunikátory vždy odešlete.
 

Tarify za skvělé ceny

Další výhodnou nabídku jsme připravili pro tarifní zákazníky. Spořit můžete díky vylepšenému Šťastnému tarifu 499, kde za cenu 499 Kč získáte nově neomezené volání do všech sítí a k tomu 5 GB dat.

Cenově výhodný je i Šťastný tarif 199, kde nechybí 1 GB mobilního internetu, 100 minut volání a 30 SMS. To vše jen za 199 Kč.
 

Noví zákazníci ušetří za SIM

Ještě u SAZKAmobilu nejste? Potom je právě teď nejvyšší čas to změnit, nyní ji totiž pořídíte jen za polovinu. Za 75 Kč získáte kredit 150 Kč, můžete si vybrat telefonní číslo podle svých preferencí a my vám ji do tří dnů doručíme s poštovným zdarma až domů.

Nabídka platí pro nákup přes náš e-shop a zákaznickou linku 800 77 11 1. Se slevou 50 % novou SIM seženete i na značkových prodejnách Sazky.
 

Přečtěte si také