Za 100 000 Kč z Kola štěstí vyrazí paní Natálie s rodinou za teplem

Jestli vás už nebaví plískanice za okny, možná přemýšlíte, že byste před nimi utekli někam do tepla. Nasednout na nejbližší letadlo a užívat si sluníčka, tyrkysového moře a bílých pláží může třeba zítra paní Natálie, které Kolo štěstí přihrálo hlavní měsíční výhru 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Pan Pavel si na Kole štěstí vytočil fantastický dárek k narozeninám. Novou Fabii!


Na konci loňského roku se v Sazka klubu hrálo o opravdu lákavou měsíční výhru. Pro tři sázející si Kolo štěstí připravilo stotisícovou finanční prémii. Nakonec bylo štědré k panu Pavlovi z Olomoucka, paní Dianě z Pardubicka a také paní Natálii z Plzeňského kraje. A my měli obrovskou radost, když se všichni tři na počátku roku sešli v budově Sazky.
 

Vybavení domácnosti i krásné dovolené


Zatímco pan Pavel použije peníze na nové vybavení domácnosti, obě ženy dají přednost zážitkům. Natálie už se nemůže dočkat, až s dětmi vyrazí někam za sněhem, oproti tomu Natálie dá přednost teplým krajům.

„Zima už je na nás nějak dlouhá, a tak pokukujeme po nějakém tom pobytu v destinaci, kde jsou teploty na šaty a šortky,“ usmívala se Natálie. „Možná si ale peníze uložíme a odjedeme až v průběhu prázdnin, abychom si volno mohli užít ještě o trochu déle,“ dodala.
 

Sportka a Eurojackpot

Usměvavá čtyřicátnice nám také prozradila, že sází zhruba dvakrát měsíčně. „Nejčastěji se pro tiket vydám, když jsou vysoké jackpoty. Sportka je klasika, sem tam si ale vsadím i Eurojackpot, protože kdyby to v téhle loterii vyšlo, nemusela bych do konce života hnout prstem, pokud bych chtěla,“ řekla žena z Plzeňska.

Kromě loterií si v sázkové prodejně v obchodním centru, kam si pro sázenky chodí nejčastěji, občas přibalí i stírací los. „Doma máme nejradši Zlatou rybku, líbí se nám, že může splnit tři přání. Určitě bychom se nezlobili, kdybychom místo peněz vyhráli třeba auto nebo dovolenou,“ řekla paní Natálie.

Zároveň přiznala, že doteď na používání Sazka karty občas zapomněla. „Po téhle krásné zkušenosti, jakou výhra 100 000 Kč bezesporu je, už ale nikdy nezapomenu,“ dodala s úsměvem na závěr rozhovoru.
 

Kolo štěstí: svět plný výhod a skvělých cen

Ještě nejste v Sazka klubu? Děláte velkou chybu! Jeho členové už si zahráli třeba o nadupaná auta, luxusní dovolené, poukázky do oblíbených obchodů nebo dokonce o obytňák.
 

Klikněte pro všechny výhody Sazka klubu


Už nějakou dobu má ale hlavní slovo soutěž Kolo štěstí. Funguje tak, že pokaždé, když použijete Sazka kartu například při vaši sázce nebo nákupu stíracího losu od Sazky, přijde vám druhý den textovka s linkem na Kolo štěstí.
 

Vyhrajte se Sazka klubem i vy

Po rozkliknutí odkazu se dostanete na internetovou stránku, kde si kolem zatočíte. Odměnou vám můžou být buď okamžité výhry v řádu desetikorun nebo stokorun, ale třeba i 1000 Kč. Anebo trefíte účast ve slosování o hlavní měsíční cenu, což je teď v únoru 10 000 Kč, které dáme hned deseti výhercům. Pro peníze navíc nikam nebudete muset chodit, připíšeme vám je na vaši Sazka kartu.

Klubovou kartu vám navíc zřídí během pár chvilek na některém z mnoha tisíc míst, kde je terminál Sazky, to znamená doslova na každém rohu. To nejbližší najdete na naší interaktivní mapě.

Přečtěte si také