Sazka klub mu nadělil 100 tisíc. Svému štěstí pan Jiří nevěřil a myslel si, že je to vtip
Sportku hraje třikrát do týdne, tedy každé slosování. Stejně tak sází pravidelně v pondělí a ve čtvrtek Extra rentu. Oblíbil si i novinku Mini rentu. A takto můžeme pokračovat dál. Pan Jiří, který hraje většinu loterií od Sazky, je jejím věrným zákazníkem a hrdým majitelem žluté karty Sazka klubu již více než sedm let. Štěstí se na něj občas usměje a nějakou odměnu či výhru získá. Naposledy mu pod stromeček Kolo štěstí nadělilo krásných 100 tisíc Kč.


Přečtěte si také: Své jméno viděl na webu Sazka klubu, teprve pak své výhře 100 tisíc korun pan Miroslav uvěřil


Byl na procházce se psem, když mu operátor z kontaktního centra Sazky zavolal a řekl, že je jedním z pěti šťastných výherců 100 tisíc korun z předvánočního losování Sazka klubu. „Byl jsem hodně překvapený a tu zprávu jsme nejprve ani nebral moc vážně. Spíš jsem si říkal, že je to vtip," vypráví pan Jiří.
 
Po cestě domů a telefonátu přemýšlel a říkal si, že by si to měl ověřit. Zavolala tedy zpět do kontaktního centra Sazky, kde mu vše potvrdili. Pro svou výhru se pan Jiří vydal do Prahy vlakem. Hned první spoj mu ale před nosem ujel, a tak musel počkat na další. Do Sazky ale dorazil přesně na čas, protože si při plánování cesty tak trochu myslel, že první ranní vlak prostě nestihne. 


Sázka na jeden sloupeček

Pan Jiří je opravdovým fanouškem loterií. Nenechá si ujít v podstatě žádné slosování. Hraje většinu loterií od Sazky a nejraději, jako většina Čechů, má Sportku. Pravidelně sází jen jeden sloupek. Někdy náhodná čísla, jindy si vybírá a vymýšlí čísla svá. Pokaždé ale používá Sazka kartu a pak na svém chytrém telefonu roztočí Kolo štěstí. „Párkrát jsem si vytočil nějaké drobné, ale spíš, než peníze mi padá účast v losování o nějakou zajímavou cenu,“ vypráví a dodává, že účast v losování pro něj vždy znamenala jediné. „Že nic nevyhraju.“ To se ale na konci roku 2023 změnilo.
 
Výhra 100 tisíc korun ho opravdu potěšila. „K doplacení nového vozu mi chybělo 75 tisíc korun. Výhru tedy použiju právě na to,“ prozrazuje své plány. První větší výhra to ale pro pana Jiřího není. Ve Sportce se na něj před lety štěstí usmálo také, tehdy ale jen „čtvrtinově“. Vyhrál totiž 25 tisíc korun.
 
Pan Jiří plánuje i do budoucna sázet dál. A občas si prý koupí i los. Černá perla za 50 Kč by mu prý mohla také přinést štěstí. 


Jste tým losy nebo loterie? 

Nezáleží na tom, zda máte raději vzrušení při sledování losování loterie nebo při stírání losů, kartu Sazka klubu je výhodné používat při každém nákupu.  Získáte tím totiž extra šanci na výhru o další finanční i nefinanční odměny. Kolo štěstí můžete roztočit za každý aktivní den s vaší Sazka kartou. Pokud ji stále nemáte, registrujte se jednoduše na webu nebo na jakémkoliv obchodním místě Sazky.
 

Přečtěte si také