Sazka Hry - Pozadí Sazka Hry - Popředí
Úvod

Sazka Hry

Nakoukněte k nám
do kanceláře.
Kancelář Pan Červený Pan Červený, 17. 12. 2019 Recenze

1429 Uncharted Seas: Vydej se na nebezpečnou plavbu

Na Sazka Hrách se objevila další nová pecka, kterou nikdo jiný v Česku nenabízí! Od výrobce Thunderkick připlouvá automat 1429 Uncharted Seas, ve kterém budeš probádávat neznáme moře a oceány.

Nejvyšší výhernost na českém internetu

Pětiválcový automat nabízí oproti jiným hrám hodně muziky za málo peněz. Sázky na jedno roztočení se pohybují od 2,5 do 500 korun s maximální možnou výhrou až 495 100 korun. Obrovskou výhodou je ale skvělá výherka hry, která 98,6 %. Žádný jiný automat na Sazka Hrách nemá tento procentuální údaj vyšší!

Ve hře se nachází 25 pevně daných výherních linií, na kterých se objevují symboly mořských příšer, o kterých byly ve středověku známe mýty. Design hry je ale vypracovaný do posledního detailu a vy tak při hraní máte pocit, že koukáte na starou mapu oceánů.

Free spiny i Expanding Wild

Wild expanduje, pokud se objeví ve výherní linii. Nahrazuje všechny symboly kromě Bonusu, ale zobrazuje se pouze na 2.,3. a 4. válci. Symbol Bonusu, který má podobu kompasu, se může objevit na jakémkoliv válci. Ke spuštění extra hry ale potřebuješ alespoň 3 tyto kompasy. Za ně získáš 10 volných otoček. Pokud se ti objeví ale 4, vyhraješ 20 free spinů a pokud 5, tak se můžeš radovat z neuvěřitelných 50 volných toček! Během všech free spinů samozřejmě hraješ se stejnou sázkou, jako s kterou jsi volné otočky vyhrál.
Obrázek - Free spiny i Expanding Wild
Pan Zelený: „Středověké plavby musely být pořádný dobrodružství. Jsem rád, že nově můžu zažít stejný adrenalin při hraní 1429 Uncharted Seas na Sazka Hrách!“ Pan Červený: „Neuvěřitelně vysoká výherka, díky které se často můžu těšit z free spinů i parádních výher!“
Kancelář pozadí Kancelář popředí

Mrkněte také na tohle