Vyhrajte pravou černou perlu a nechte se rozmazlovat

V pondělí 10. září startuje speciální online soutěž s oblíbenou emisí losů Černá perla. Až do konce září máte skvělou příležitost získat skutečné černé perly v hodnotě 10 000 Kč a k tomu navíc nezapomenutelný den plný rozmazlování.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard

Která žena by nechtěla do své sbírky šperků přidat luxusní černou perlu na řetízku z bílého zlata. Sazka tento sen splní hned čtyřem soutěžícím, kterým se podaří z malého zrnka vypěstovat dokonalou perlu. Říkáte si, že to je nemožný úkol? Nezoufejte, veškerá péče probíhá pouze přes kliknutí myší na internetové stránce cernaperla.sazka.cz

Ve hře jsou právé černé perly z Tahiti

Všichni zájemci, kteří v období mezi 10. – 29. zářím promění počáteční zrnko písku v krásnou a plně dorostlou černou perlu budou mít šanci získat drahý šperk. Stejně tak, jako se výherkyně budou starat o blaho svých perel, tak i je samotné následně Sazka odmění podobným rozmalováním a hýčkáním.

Mimo desetitisícové černé perly přímo z ostrova Tahiti se vítězové mohou těšit i na profesionální služby kadeřníka a vizážisty. Chybět nebudou ani delikatesy od známého šéfkuchaře. O výherce tedy bude celý den královsky postaráno. Slavnostní předávání výher proběhne 6. října a určitě vás o něm budeme na Sazka světě informovat. Všechny důležité informace o soutěži naleznete na tomto odkazu.

Losy z rodiny Černá perla nabízí až 10 milionů

Stírací i online losy Černá perla jsou mezi zákazníky velmi oblíbené, zejména mezi ženami. Všechny varianty losů z rodiny Černá perla jsou pravidelně vyprodány a Sazka přichází s výrobou nových. Aby ne, když každá emise skrývá milionové výhry, například Maxi černá perla naděluje fantastických 10 milionů korun.

Ať už to bude skutečná Černá perla nebo výhra v jakékoliv jiné hře, my ze Sazka světa vám držíme palce, ať se štěstí tentokrát usměje právě na vás.

Přečtěte si také