Milionový déšť splní výherkyni sen o lepším bydlením

Už desítky Čechů jsou od léta bohatší o dva miliony korun. Může za to Milionový déšť, který při každém losování Sportky rozdává hned pěti hráčům výhru s dvojkou a šesti nulami k tomu.

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

Jedna z hráček, kterou si tentokrát vyhlídla štěstěna, si díky své výhře splní sen o krásném domě. „Už dlouho jsem si přála přestěhovat se do lepšího bydlení. Díky Sportce to teď bude možné,” prozradila nám na otázku, jak s výhrou naloží. „A pomůžu také svým dětem se splácením dluhů, které mají,” dodala výherkyně s tím, že právě děti byly první, kdo se o dvou milionech korun z doplňkové hry Milionový déšť dozvěděl.
 

Sportka tentokrát splní sen o bydlení

Žena má Sportku ráda, vždyť pravidelně sází už asi tři desítky let. „Tiket si koupím tak dvakrát do měsíce, většinou když si jdu pro noviny nebo časopisy do trafiky,” popisuje své hráčské zvyklosti.

„Když si koupím sázenku, úplně nejhezčí je ten pocit, než proběhne losování,” zamýšlí se nad důvody, proč hraje. „Vždycky si představujete, jaké by to bylo, kdybyste zrovna vy tentokrát vyhráli - komu byste díky těmto penězům mohli pomoct nebo co byste si sami pořídili."

Své sny už může tato žena začít měnit v realitu, získané dva miliony korun jí to víc než štědře umožní. 

Kromě pomoci dětem a pořízení lepšího bydlení ale výherkyně další změny ve svém životě neplánuje. „Nemyslím, že bych kvůli výhře nějak zpychla nebo začala přehnaně utrácet. A když se ptáte, tak ani práci měnit nechci,” říká s úsměvem Češka.

Zjistěte vše, co potřebujete vědět, o Milionovém dešti.

Jestli i vy pomýšlíte na lepší bydlení nebo máte jakýkoliv jiný sen, který byste si díky výhře ve Sportce chtěli splnit, pro vsazení je teď nejvhodnější čas. Milionový déšť totiž stále prší a pět tiketů, jejichž majitelé získají po dvou milionech korun, se bude vybírat až do začátku října. 

A když si navíc vsadíte online na tomto odkazu, budete svůj tiket mít už za pár kliknutí. 

Obrázek ke článku je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: PxHere.

Přečtěte si také