Ve Sportce ulovila skoro 15 milionů korun. Jaký velký sen si teď Češka splní?

Sportka plní sny už přes šedesát let. Teď přišla na řadu pětatřicetiletá Češka, jíž jedno středeční losování oblíbené loterie přineslo 14 953 481 korun. Zálibu pro sázení našla už před 15 lety a za tu dobu se jí povedlo vyhrát už několikrát.

Přečtěte si také: Z výhry v loterii měli obří radost. A pak zjistili, že nevyhráli


Pro tiket, který jí nadělil mnoho milionů, si došla jako vždy do tabáku, kde si vstupenky do losování kupuje přibližně dvakrát měsíčně. „Je to takový můj rituál. Někdo si v pátek večer chodí sednout do baru, já si občas skočím do trafiky pro sázenku,“ vysvětlila nám s upřímným úsměvem při osobním setkání.
 

Radost pro všechny

A usmívala se i po zbytek rozhovoru. V něm nám mimo jiné prozradila to, že jakmile po losování několikrát porovnala vsazená čísla s těmi, co vypadla z osudí popadla telefon a nadšeně zavolala manželovi do práce.

Hned poté zaklepala na dveře synova pokoje a radostnou novinku sdělila i jemu. „Všichni jsme z výhry neskutečně nadšení a mně s manželem se hodně ulevilo. Situace je teď pro spoustu lidí finančně dost nejistá, my ale měli to štěstí, že nás Sportka podpořila.“
 

Plnící se sny

Kromě finanční pojistky poslouží výhra na splnění jejich dlouhodobého snu – pořídí si vlastní dům. Po něm prý touží už několik let, finanční situace jim to ovšem nedovolovala, a z hypotéky tak měli poměrně velký strach.

Teď z nich ale veškeré obavy opadly a sympatická výherkyně už nadšeně plánuje, jak bude jejich budoucí hnízdečko vypadat a co v něm nesmí chybět.
 

Kdy si začnete plnit sny vy?

Nečekejte na vhodnou příležitost pro plnění snů a raději si ji sami vytvořte. Třeba tím, že si vsadíte na dnešní losování Sportky. Momentálně se v ní hraje o desítky milionů korun. 

Jdete do toho? Kupte si svůj tiket za pár kliknutí z pohodlí domova.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také