Dá se zvýšit pravděpodobnost výhry? 6 tipů jak na to

Pořád a vždycky bude platit, že výhra v loterii je dílem štěstí a náhody. Ani ten nejlepší programátor, ani žádný super počítač nemůže odhadnout čísla, která v loterii padnou. 

Přečtěte si také: V Eurojackpotu trefil miliony. Jaké sny si výherce z Moravskoslezského kraje splní?


Dobrou strategií se však lze výhře přiblížit. Projděte si následující tipy a zjistěte jak na to.  
 

Získejte několik losů naráz

Tady platí zcela jednoduché pravidlo: čím více losů máte, tím vyšší jsou vaše šance na výhru. Až si tedy pro nějaký půjdete do obchodu, zkuste zvolit jeden konkrétní druh a od něj si kupte ideálně dva, tři kousky, které jdou za sebou. 

Říká se totiž, že výhry jsou v každém balíčku rozděleny pravidelně a vy navíc můžete losem potěšit někoho z přátel či dospělých členů vaší rodiny.
 

Vyberte si správný typ loterie

Chcete vyhrát hlavní výhru Eurojackpotu, nebo se radujete z jakékoliv výhry? Trefit první pořadí je v této evropské loterii miliardářů skutečně velké štěstí, skvělá zpráva ale je, že si na spousty milionů můžete přijít, i když vám jedno číslo unikne. A u 12. pořadí je pravděpodobnost výhry jen jednu ku 48.
 

Sdílejte své sázenky

Sdílením tiketů s přáteli, rodinou ale i ostatními sázejícími se vaše šance na výhru zvýší. Na Tržišti sázenek od Sazky můžete svůj tiket sdílet s dalšími lidmi, pozvat své přátele přitom můžete prostřednictvím sociálních sítí anebo pomocí chatu, messengeru či Whatsappu.  
 

Hrajte pravidelně

Čím častěji hrajete, tím vyšší jsou vaše šance na výhru. To je snad jasné. Co takhle vsadit si každý pátek? Dejte si nové předsevzetí a sázení začleňte mezi své další koníčky. 
 

Nepodceňujte štěstí

I když se můžete snažit zvýšit své šance, vždy bude hra o štěstí. Proto se nenechte znechutit, pokud nevyhrajete hned napoprvé.
 

Hraj, ale mysli 

Vždy si uvědomte, že hraní loterií by mělo být zábavou a nikdy byste neměli investovat více, než si můžete dovolit ztratit. Hraním loterií se ale naopak stáváte součástí komunity, která sdílí stejnou vášeň pro hru a naději na výhru. A i třeba drobnější výhra je skvělým tématem při setkání s přáteli. 

A na závěr je třeba připomenout, že všichni, kteří vyhráli, si taky vsadili. Vy můžete zkusit své štěstí třeba online v Eurojackpotu s tím, že vaši vstupenku do dnešního losování získáte online za pár chvil. 

Držíme palce.

Přečtěte si také