V Sazka Klubu je teprve pár měsíců a už je díky němu bohatší o 100 000 Kč

Sympaťačka Jana dorazila do budovy Sazky se svým manželem a hned na úvod nám prozradila, že jsou vášniví cyklisté a na kolo vyrážejí velmi často. Možná i proto si hned oblíbila hru Kolo štěstí, která je exkluzivně určena členům Sazka Klubu.

Přečtěte si také: Pan Pavel si na Kole štěstí vytočil fantastický dárek k narozeninám. Novou Fabii!


„Na používání klubové karty nezapomínám, Kolo štěstí mě baví, protože se na něm celkem často vyhrává,“ řekla sázející. Nejčastěji a nejradši jím točí na svém mobilním telefonu. „Je to nejrychlejší a nejjednodušší.“ V minulosti už také několikrát vyhrála částky v řádu desetikorun a jednou dokonce 220 Kč.
 

Největší výhra života

Což ji opravdu potěšilo hlavně proto, že jde o částku, za níž si koupíte plný tiket Sportky, její oblíbené loterie. „Sazka kartu nemám dlouho a ani ve snu nenapadlo, že bych mohla skutečně vyhrát hlavní měsíční výhru,“ konstatovala paní Jana a jedním dechem dodala: „Částka 100 000 Kč je nejvyšší výhra mého života, která mi udělala obrovskou radost.“

A jak s výhrou naloží? Protože oba s manželem milují cestování a protože u nás už cyklistická sezóna téměř skončila, plánují se vydat na dovolenou někam, kde je stále příjemně, aby si ještě letos čas strávený na kolech pořádně užili.
 

Úspory na horší časy

Zbytek peněz pak uloží na horší časy do investičních fondů. „Nechci, aby mi nejen z výhry, ale i z úspor ukrajovala inflace, takže jsou aspoň v naší rodině fondy logickou volbou,“ přidala paní Jana dobrou radu.

A co by vzkázala ostatním sázejícím? „Pokud sázíte často, zřiďte si také Sazka kartu. Radost vám budou dělat jak malé výhry, tak třeba jako i mně i ta hlavní. Když se mi výhry vyhýbaly, myslela jsem si, že nemám štěstí ve hře. Díky Kolu štěstí teď ale vím, že mám,“ dodala na závěr.
 

Sazka Klub: svět odměn a výher

Rádi byste také často vyhrávali? Není nic jednoduššího, než pravidelně používat svoji Sazka kartu. Pokaždé, když vyrazíte pro nějaký ten tiket nebo los, vám druhý den dorazí SMS s linkem na hru Kolo štěstí.

Ve hře jsou tisíce drobných výher v řádech desetikorun a stokorun, kterých si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. A které si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

Zahrajte si o 3x 100 000 Kč!

Ještě lepší zpráva ale nastává v případě, že okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde můžete nyní trefit rovnou 3x 100 000 Kč! Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen, čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.
 

Prohlédněte si všechny výhody Sazka Klubu


Ještě jste do Sazka Klubu nevstoupili? Sjednat nápravu můžete na kterémkoliv s tisíců prodejních míst v celé republice, jako jsou trafiky, pošty nebo čerpací stanice. Klikněte si pro to nejbližší na naši interaktivní mapu.

Přečtěte si také