V nejrychlejší loterii od Sazky se vyhrává až 60x za hodinu. Uhodnete, která čísla přinesou výhru?

Zahrajte si až o milion korun v naší nejrychlejší online loterii! Její motto zní jasně – sotva skončí jedno losování, to druhé už pomalu začíná. Díky tomu, že může jackpot padnout každou minutu, máte během pouhé hodiny rovnou šedesát příležitostí vyhrát.

Přečtěte si také: Utečte před zimou! Top miliardářské destinace, kde se teď ohřejete


Je to přitom opravdu jednoduché. Na herním poli se nachází 66 políček s čísly od jedné do 66. Vybrat si z nich lze čtyři až šest čísel, přičemž platí, že čím více si jich vsadíte a uhodnete, tím vyšší bude vaše výhra.
 

Jaká čísla vám kačky vyberou?

Na číselném herním poli pobíhá dvanáct kačenek, které se každou minutu zastaví na některém z políček. Dokážete uhodnout, jaké to bude? Pokud si s výběrem nechcete příliš lámat hlavu, stejně jako u jiných loterií máte i zde možnost vložit svůj osud do rukou počítače a náhodného tipu.

Abyste věděli, kolik času vám na sázku zbývá, jsou pro vás nad hracím polem připravené stopky, ukazující odpočet, a bubínek, oznamující losování. A jestli nechcete čísla vybírat pravidelně každou minutu, můžete si vsadit až na deset po sobě jdoucích losování.
 

Výhry už za pětikorunu

Zvolit si samozřejmě můžete i výši sázky. V Rychlých kačkách se začíná opravdu nízko – nejnižší vklad činí pouhých pět korun, nejvyšší 200 Kč.

Výši výhry určuje takzvaný výherní násobek, jímž se v případě výhry vynásobí váš vklad. Vliv na něj má počet vámi vybraných čísel a těch správně tipnutých.
 

Ulovte si své kačky

Rychlé kačky se hrají pouze online a vsadit si můžete přímo na našich stránkách nebo v mobilní aplikaci. Zkuste Rychlé kačky třeba hned teď a už za minutu se proměňte v novopečené milionáře.

Přejeme vám hodně štěstí!

Přečtěte si také