Sportka Češce přinesla milion korun: Peníze rozdá

Kupování nedělních tiketů do losování Sportky už je pro ni tradicí. Se sázením začala před třiceti lety, a přestože dříve si sázenky kupovala pouze občasně, poslední dobou si pro ně chodí pravidelně dvakrát do měsíce.

Přečtěte si také: Nejdřív vyhrál přes 700 tisíc, teď z něj Sportka udělala milionáře


Její nejoblíbenější prodejnou je trafika, kterou má kousek od domova, někdy ale udělá výjimku a vsadí si na poště. V minulosti už párkrát vyhrála a jednou ji loterie přinesla příjemných deset tisíc. Teď se ale na sázející štěstěna opravdu usmála a nadělila jí finanční prémii v podobě jednoho milionu korun.
 

„Obdaruji děti!“

Žena má s penězi jasné plány a ani na chviličku prý neuvažovala nad tím, že by s nimi udělala něco jiného. „Děti pro mě byly vždycky prioritou a ani teď se na tom nic nezmění. Žiju si poměrně dobře a nic moc nepotřebuji, největší radost mi tedy udělá právě to, že pomůžu svým dcerám,“ vysvětlila nám s úsměvem seniorka.

Věří, že peníze ji ani její dcery nijak neovlivní a je přesvědčená o tom, že ženy s penězi naloží, jak nejlépe budou umět. O výhře jim zatím neřekla a mlčí i před svým manželem. Stále prý totiž vymýšlí, jak nejlépe jim tohle krásné překvapení sdělit.
 

A kdy budou milionáři z vás?

Chcete i vy pomoci svým blízkým nebo zlepšit život sami sobě? Milion korun můžete ve Sportce vyhrát třeba dneska večer. Oblíbenou loterii totiž ovládla Milionová vánice. Co to znamená? Každé losování vznikne minimálně pět nových milionářů s garantovanou výhrou 1 000 000 Kč.

Pro účast v Milionové vánici platí jen jedna podmínka - stačí si vsadit plný tiket včetně Šance. Udělejte to třeba hned teď online na pár kliknutí.

Přejeme vám hodně štěstí!

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také