Tiket Šťastných 10 za pár kaček přihrál seniorovi 5 milionů

O tom, že u nás nemá většina starších spoluobčanů na růžích ustláno, už byly popsány tisíce novinových stránek. Tento senior ale český důchodový systém přelstil. A díky hře Šťastných 10 je z něj teď multimilionář.

Přečtěte si také: Výhrou ze Šťastných 10 zabezpečí rodinu


Nemusíte investovat tisíce, aby se z vás stali boháči. Své o tom ví jeden český senior, který si jednou za čas vsadí za pár kaček ve hře Šťastných 10. Teď je právě díky jedné z nejoblíbenějších domácích loterií bohatší rovnou o 5 000 000 Kč.
 

Výhra pomůže s rodinným rozpočtem

Protože jde o muže, který šedesátku oslavil už před nějakou dobou, předtím, než se na něj usmála štěstěna, mu na konci měsíce moc peněz nezbývalo. „To víte, důchodci to u nás úplně jednoduché nemají,” svěřil se, když si v Sazce dohadoval, jak si peníze převezme. „Proto bylo až doteď hledání slev v obchodech naší každodenní realitou.”

Tiket, který výherci změnil život, si koupil v trafice. Původně se zastavoval jen pro noviny, nakonec ale prodavačce řekl i o sázenku do hry Šťastných 10. A udělal víc než dobře.

„To, že mi na účet už brzy dorazí tahle krásná milionová injekce, je pro nás obrovská úleva,” konstatoval muž. „Je bez diskuze, že pětimilionová výhra výrazně zlepší naše finanční zabezpečení.”
 

Už brzy začne řídit vlastní Hyundai

Všechny peníze se ale na výhercově bankovním kontu moc dlouho neudrží. „Už nějakou dobu pokukuji po novém autě. I z hlediska velmi příznivé ceny dám asi přednost Hyundai, pro které hovoří také skutečnost, že se vyrábí tady u nás,” mluví o jednom ze svých snů loterní milionář.

Senior se už teď těší, jak svým novým autem vyveze na výlet svoji partnerku. A redakce Sazka světa mu přeje, aby se výlet co nejlépe vydařil.

Toužíte po novém autě nebo větší finanční jistotě? V případě Šťastných 10 jste ve hře už od pouhých deseti kaček. O rovných 100 milionů korun si můžete zahrát hned dvakrát denně. Zajistěte si sázenku do příštího slosování na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Stannah International, Flickr.

Přečtěte si také