PREVIEW - 4. kolo italské Serie A
Udinese vs. Brescia
Ve čtvrtém kole Italské Serie A se spolu v sobotu na Stadio Friuli od 15:00 utkají Udinese a Brescia. Domácí tým Udinese se po prvních třech kolech usadil se třemi body na osmnácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních utkáních získali tři body a jsou na dvanácté příčce. V posledním ligovém kole udineseští hráči prohráli s Interem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, stejně jako hosté z Brescii což byla druhá prohra v řadě za sebou. Z hráčů v dresu hostujícího Brescii se v prvních třech zápasech prosadil třikrát Alfredo Donnarumma. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy jednou brankou Rodrigo Becao. Domácí tým Udinese prohrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Sassuolo vs. Spal
V neděli se odehraje 4. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 12:30 spolu střetnou Spal a Sassuolo. Domácí tým Sassuola se po prvních třech kolech usadil se třemi body na čtrnácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali tři body a jsou na patnácté příčce. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Sassuola a zápas skončil nerozhodně 1:1. Sassuolo v minulém ligovém kole hrálo proti AS Roma a ztratilo všechny body. Oproti tomu klub ze Spalu získal s Laziem tři body. V dresu hostů ze Spalu se v prvních třech utkáních prosadil dvakrát Andrea Petagna. V domácím týmu se prosadil nejlépe Domenico Berardi pěti brankami.

Sampdoria Genoa vs. Torino AC
Další, v pořadí již 4. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Sampdorií a Torinem, které se odehraje v neděli od 15:00 na Stadio Luigi Ferraris. V prvních třech utkáních nového ročníku si Sampdorie nepřipsala žádný bod, hosté z Torina z prvních tří kol získali šest bodů, čímž se zařadili na čtvrtou příčku tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Torina 2:1. Sampdorii se v posledním ligovém kole proti Neapoli nedařilo, když ztratila tři body, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už třetí prohra za sebou. Hostující Torino také ztratilo všechny body s Lecce. Z hráčů v dresu hostujícího Torina se v prvních třech zápasech prosadil dvakrát Andrea Belotti. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy jednou brankou Fabio Quagliarella. Domácí tým Sampdorie prohrál v posledních třech zápasech.

Milan AC vs. Inter Milan
Další, v pořadí již 4. kolo Italské Serie A nabídne milánské derby mezi Milánem a Interem, které se odehraje v sobotu od 20:45 na San Siru. Domácí tým Milánu se po prvních třech kolech usadil se šesti body na šesté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali devět bodů a jsou na první příčce. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Milánu a zápas ovládli hosté z Interu 2:3. V minulém kole hostující milánští hráči získali maximum bodů s Udinese, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Stejně tak domácí Milán vyhrál s Veronou, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Hakan Calhanoglu. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Romelu Lukaku. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední tři zápasy v řadě. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve dvou po sobě jdoucích utkáních.

Lecce vs. Napoli
Lecce přivítá v neděli v 15:00 v rámci 4. kola Italské Serie A na Stadiu Via del Mare Neapoli. Svěřenci domácího trenéra Fabia Liveraniho si v prvních třech kolech připsali tři body a jsou na šestnácté pozici v tabulce, hosté získali šest bodů a po úvodních třech kolech jsou na páté příčce tabulky. Lecce v minulém ligovém kole hrálo proti Torinu a získalo maximum bodů za výhru. I klub z Neapole získal se Sampdorií tři body. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Marco Mancosu. V dresu hostujícího týmu Neapole se v prvních třech zápasech třikrát prosadil Dries Mertens.

Lazio Roma vs. Parma
Ve čtvrtém kole Italské Serie A se spolu v neděli na Stadio Olimpico od 20:45 utkají Lazio a Parma. Domácí Lazio v prvních třech zápasech uhrálo čtyři body a aktuálně je na deváté příčce ligové tabulky, hosté získali tři body a drží třináctou pozici. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Lazia a zápas ovládli domácí z Lazia 4:1. Lazio v minulém ligovém kole hrálo proti Spalu a ztratilo všechny body. I klub z Parmy vyšel z posledního utkání proti Cagliari naprázdno. V domácím dresu se v prvních třech zápasech třikrát trefil Ciro Immobile. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Roberto Inglese.

Juventus vs. Hellas Verona
Další, v pořadí již 4. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Juventusem a Veronou, které se odehraje v sobotu od 18:00 na Juventus Stadium. Domácí tým Juventusu se po prvních třech kolech usadil se sedmi body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali čtyři body a jsou na jedenácté příčce. V minulém kole hostující tým z Verony ztratil všechny body s Milánem. Naopak domácí Juventus remizoval s Fiorentinou. V dresu hostů z Verony se v prvních třech utkáních prosadil jedenkrát Miguel Luis Veloso. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Giorgio Chiellini jednou brankou.

Cagliari vs. Genoa FC
Další, v pořadí již 4. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Cagliari a Janovem, které se odehraje v pátek od 20:45 v Sardegna Areně. Svěřenci domácího trenéra Rolanda Marana si v prvních třech kolech připsali tři body a jsou na sedmnácté pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních třech kolech jsou na desáté příčce tabulky. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. V posledním ligovém kole hráči Cagliari vyhráli s Parmou, naopak hosté z Janova prohráli s Bergamem. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních dvěma brankami Luca Ceppitelli. V dresu hostujícího týmu Janova se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Domenico Criscito.

Bologna vs. Roma AS
Italská Serie A má na programu 4. kolo, ve kterém v neděli v 15:00 hostí Bologna tým AS Roma. Domácí tým Bologny se po prvních třech kolech usadil se sedmi body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali pět bodů a jsou na osmé příčce. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z AS Roma 2:1. Bologna v minulém ligovém kole hrála proti Brescii a získala maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácím ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. I klub z AS Roma získal se Sassuolem tři body. Z hráčů v dresu hostujícího AS Roma se v prvních třech zápasech prosadil dvakrát Edin Džeko. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy jednou brankou Nicola Sansone. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii.

Atalanta Bergamo vs. Fiorentina
Italská Serie A má na programu 4. kolo, ve kterém v neděli v 18:00 hostí Bergamo tým Fiorentiny. Svěřenci domácího trenéra Gian-Piera Gasperiniho si v prvních třech kolech připsali šest bodů a jsou na sedmé pozici v tabulce, hosté získali jeden bod a po úvodních třech kolech jsou na devatenácté příčce tabulky. Minulé měření sil na hřišti na Stadio Atleti Azzurri d'Italia ovládli domácí hráči Bergama 3:1. Bergamu se v posledním ligovém kole proti Janovu dařilo a bralo plný počet bodů. Hostující Fiorentina naopak remizovala a přišla o dva body s Juventusem. V domácím dresu se v prvních třech zápasech třikrát trefil Luis Fruto Muriel. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Erick Pulgar.
 

Přečtěte si také