Sportka jí nadělila 27 milionů. „Koupím si dům a změním práci,” říká výherkyně

Čtyřicetiletá Češka se sázením začala už před patnácti lety a kupování tiketů je pro ni hlavně příležitostným koníčkem. Dříve už se jí podařilo vyhrát pár pěkných částek, ta dosud nejvyšší činila příjemných 17 000 korun.

Přečtěte si také: Nejdřív vyhrál přes 700 tisíc, teď z něj Sportka udělala milionáře


Jedno nedávné slosování k ní ale bylo opravdu štědré a obrátilo jí život vzhůru nohama. Samozřejmě k lepšímu, jak sama při návštěvě Sazky přiznala. Sázenka totiž ženě přinesla nečekaných 27 471 600 korun.
 

Čas na změnu

Co s penězi udělá, v tom má výherkyně jasno. Pořídí si vlastní dům a najde si práci, která ji bude bavit. „V současném zaměstnání jsem poměrně dlouho a moc mě nenaplňuje. Už nějaký ten pátek uvažuji nad změnou, jenže strach z nejistoty mě odrazoval. Teď tyhle obavy můžu hodit za hlavu,“ usmívala se spokojeně.

Od výhry si prý připadá mnohem spokojenější a to hlavně díky tomu, že z ní opadly finanční starosti a dost se jí ulevilo.
 

Nostalgická schovka

O krásné překvapení se podělila jen se svou dcerou, před ostatními zatím mlčí. Opatrná byla i se samotným tiketem, o který se hodně bála. Před vyzvednutím výhry si ho proto schovala do hrníčku, jenž si v dětství odvezla od babičky a dodnes pro ni má velký význam.

Z výhry má sice obrovskou radost, na další sázení se ovšem nechystá. „Myslím, že štěstí jsem si už vybrala a teď tuhle pomyslnou štafetu předám někomu dalšímu.“ Budete to vy?
 

Proměňte tiket v miliony

Chcete i vy zkusit své štěstí a začít si plnit sny? Miliony na vás čekají už v dnešním losování Sportky. Kdykoli a odkudkoli si můžete vsadit s naší aplikací, s níž budete mít všechny své oblíbené hry stále po ruce.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také