Nejdříve vyhrál přes 700 tisíc, teď z něj Sportka udělala milionáře

Líbilo by se vám vyhrát v loterii? Nepochybujeme o tom, že ano. Ale co takhle vyhrát rovnou dvakrát? O tom většina sázejících nejspíš ani nesní. Pro padesátníka z Čech je to přitom realita. Poprvé si vsadil před třiceti lety a hned s první výhrou si na účet připsal 720 000 korun. A teď se mu zadařilo znovu, když si ze Sportky odnesl finanční prémii v hodnotě jednoho milionu korun.

Přečtěte si také: V Sazka Klubu je teprve pár měsíců a už je díky němu bohatší o 100 000 Kč


„Byla to pro mě středa jako každá jiná. Často čtu články o výhercích a mnozí vyprávějí o tom, že už od rána měli zvláštní pocit. Mně se to nestalo ani u jedné z výher. Prostě jsem se cestou do práce stavil v trafice, koupil si tiket a úplně normálně pokračoval ve svém dni,“ vyprávěl nám při osobním setkání.
 

Klasický den? Kdeže!

Co začalo jako běžný den nabralo večer plné obrátky. V osm hodin proběhlo tradiční losování a náš šťastný výherce se nestačil divit. Stal se totiž novým majitelem milionové finanční prémie.

„V tu chvíli jsem si myslel, že se mi to celé jenom zdá. Připadalo mi, že to nejsem já, ale že se dívám na někoho jiného. Když mi po chvíli došlo, že se to skutečně děje, zaplavila mě obrovská vlna štěstí,“ usmíval se.
 

V plánech má jasno

A protože výhru dlouho tajit nehodlal, okamžitě se o dobrou zprávu podělil s manželkou. Prý to společně pořádně oslavili a druhý den vše oznámili ještě synovi. Nikomu dalšímu se však zatím svěřovat nechce.

Před loučením jsme se šťastlivce zeptali, jestli už ví, jak s částkou naloží. „No ovšem! Měl jsem jasno během chviličky. Auto už nám lehce přesluhuje, takže nejspíš přišel čas se s ním rozloučit a pořídit si nové. Také chci přispět na charitu. Dělám to pravidelně už pár let a teď konečně můžu věnovat pořádnou částku,“ pochvaloval si.
 

Miliony pro vás

Se sázením samozřejmě přestat nehodlá a po téhle zkušenosti dokonce věří, že si k nám pro vyhrané peníze přijde i do třetice. A my už se těšíme, až se s ním znovu potkáme.

Výhru moc rádi předáme i vám. A když si navíc vsadíte na dnešní losování plný tiket se Šancí, možná to budete právě vy, kdo se stane jedním z garantovaných adventních milionářů, které právě tuto neděli losujeme. Zajistěte si sázenku na pár kliknutí.

Držíme palce!

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také