Sazka se spojila s PAC-MANem. Projezte se k výhře až pět milionů korun
Máme pro vás dvě, vlastně tři hádanky. Ta první zní: Je to žluté, kulaté, pohybuje se to v bludišti a požírá to tečky. Jasně, legendární PAC-MAN. Druhá hádanka opět není záludná. Je to žluté, kulaté a uvnitř je zeleno-žluté modře orámované písmeno S. Ano, to je logo společnosti Sazka. A co se stane, když se tyto dvě stálice ze světa zábavy spojí? Vznikne z toho sada nových online losů s šancí na výhru až pět milionů korun.


Přečtěte si také: Nejoblíbenější jsou losy, většina Čechů by si za výhru koupila nemovitost. Co ještě výzkum odhalil?


Psal se 22. květen 1980, když společnost Namco představila plošinovou arkádovou hru PAC-MAN, která se brzy stala legendou a věčně hladové žluté kolečko s ústy zaplavilo svět. A jak se říká, v jednoduchosti je krása. I po 43 letech je PAC-MAN stále populární zábavou. Jejímu tvůrci, Japonci Tóru Iwatanimu, se podařilo přesně to, co zamýšlel. Vybočit z trhu přesyceného akčními střílečkami a nabídnout trochu jiný herní zážitek.


Zábava na druhou

Hon za tečkami, které je nutné pro postup do dalšího kola všechny sníst a zároveň útěk před duchy, kteří se vás, nebo tedy kulatého hrdinu, snaží v bludišti dohonit. Na takovém jednoduchém principu stojí hra PAC-MAN, která baví generace hráčů po celém světě. Je tedy jasné, že když společnost Sazka hledala vhodného herního partnera, kterého by mohla přenést mezi online losy, volba padla právě na žluté kolečko s ústy. A žlutá barva rozhodně není to jediné, co Sazku a PAC-MANa pojí.

„Sazka je světem zábavy a kdo jiný by do takového světa měl vstoupit než PAC-MAN. Zákazník online losů očekává, že s námi bude nejen pokoušet štěstí, ale také se dobře pobaví. Proto mu dáváme PAC-MANA, se kterým bude hledat výhry v bludišti, unikat duchům a sbírat bonusové symboly reprezentující extra hry,“ říká Marek Doubrava, brand manažer online losů. 


Čtyři možností výhry

Kulatého hrdinu Sazka nabízí hned ve čtyřech provedeních, kdy stupňuje herní zážitek a možnost hlavní výhry, která činí pět milionů korun. Nejlepší hru nabízí takzvaný Velký PAC-MAN, originální bludiště ve své nejlepší podobně s možností stát se na konci držitelem zmíněných pěti milionů. 

Další verze jednoduše nazvána PAC-MAN pustí hráče do svého světa už za padesát korun a na jednom ze třech úniků z bludiště čeká milion a půl. Malý PAC-MAN nabízí za dvacet korun možnost vyhrát až půl milionu, pokud setřete ty správné symboly a poslední verze hry Mini PAC-MAN za pět korun umožní vyhrát až padesát tisíc korun. 

Tak co, zkusíte to s PAC-MANem?
 

Přečtěte si také