SAZKA reportér: Díky chytře investované výhře v loterii se z Martina stane rentiér

Nejvíc pracovního času stráví Martin Chalupníček ve svém automobilu, se kterým brázdí Střední Čechy. Vyráží za klienty, kterým už šestým rokem radí, jak nejlépe zúročit své peníze nákupem nemovitostí.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


Jak Martin konstatuje, dobrý makléř nemůže být jen výborným obchodníkem, ale také skvělým psychologem. „Většinou už na první schůzce poznám, jestli si zákazník nemovitost koupí, nebo ne,” popisuje muž, jak by správné dovednosti realitního makléře měly vypadat v praxi.
 

Makléř musí být dobrý obchodník i psycholog

„Je také důležité klienta odhadnout. Třeba jestli bude problematický nebo si u něj naopak můžete dovolit vtipkovat, a prolomit tak ledy,” popisuje muž. Pokud se vám to povede, prodat můžete až pět bytů nebo domů měsíčně.

Od práce, která je velmi náročná na soustředění, si Martin chodí odpočinout na tréninky bojového umění. „Už asi rok trénují MMA. Původně jsem tento sport ani dělat nechtěl, ale pak jsem zjistil, že je to nejlepší způsob, jak si vyčistit hlavu,” popisuje výhody svého koníčku. „Když se snažíte, abyste nedostali ránu, na přemýšlení není zkrátka čas,” směje se muž.
 

Sází Sportku i Eurojackpot

Chalupnicek_Martin_600x400.jpg

Martin má ale také rád cestování, golf, chození na ryby i všemožné hry. „Když jdu kolem trafiky, sem tam si koupím los a při vysokém jackpotu také sázím Sportku nebo Eurojackpot,” říká. „Zaškrtávám jak náhodná čísla, tak i ta svoje šťastná, jsou to například data narození, ale také další čísla, která pro mě mají nějaký význam,” popisuje s úsměvem svoji hráčskou strategii.

Jak realitní makléř dodává, loterie hraje i proto, že ve městečku, kde žil jako malý kluk, vyhrál jeden z obyvatel mnoho milionů ve Sportce. „Soused trefil čísla ve Sportce dvakrát v rozmezí asi roku, roku a půl a vždycky bral kolem třiceti milionů korun,” vzpomíná muž ze Středních Čech.
 

Výhru investuje do nemovitostí

Kdyby i jemu loterie podobnou částku nadělily, poplatil by nejdřív vše, co je potřeba. Zbytek výhry by investoval do nákupu bytů, které by poté pronajímal, a zajistil si tak pohodlný příjem.

„Pokud bych vyhrál, peníze bych určitě nerozházel. Díky výhře třeba ve Sportce bych se chtěl zajistit do budoucna a na to mi nákup bytů přijde naprosto ideální. A kdoví, třeba by se ze mě nakonec stal i rentiér,” směje se na závěr Martin Chalupníček.

Za výhru 60 milionů ve Sportce, jako se to povedlo sousedovi Martina, by se jistě nikdo z nás nezlobil. Že ještě na příští slosování nemáte vsazeno? Tak to možná přijdete o 174,3 milionu korun, které jsou právě v Superjackpotu. Zajistěte si svůj tiket na středeční slosování na tomto odkazu.

Přečtěte si také