Hráč tělem i duší vyhrál už podruhé. Tentokrát ve Sportce přes 13 milionů

Pokud si něco opravdu přejete, a pak děláte všechno pro to, abyste to získali, je víc než pravděpodobné, že se vám to podaří. To je také případ našeho dnešního výherce, který prý už hezkou řádku let nevynechal žádné slosování Sportky. Jeho úsilí mu nakonec přineslo 13 228 960 Kč.

Přečtěte si také: Nejlíp investované peníze života! Za 60 Kč získal senior ve Sportce přes 26 milionů


Muž prozradil, že je to už hezkých pár let, co si vsadil poprvé. „Bylo to už před víc než dvaceti lety a své nejoblíbenější hře - Sportce - jsem věrný dodnes,” říká nový loterní milionář. A není se co divit, už v minulosti totiž bral krásnou výhru, a to hned 50 tisíc korun.
 

Sází v trafice i na benzínce

Kde si vsadí, je muži prý jedno, pro tikety si chodí jak do trafiky nebo na benzínku, občas si ale sázenky kupuje také na poště nebo přímo na pobočce Sazky. Má ale jinou strategii, aby nepromeškal žádné slosování. „Sázím na víc slosování za sebou, tak si můžu být jistý, že svoji šanci vyhrát nepropásnu,” odkryl nám taktiku výherce.

Tentokrát ale i tak nebyl žádný troškař. Muž si vsadil rovnou na 22 slosování po sobě, a to vždy plný tiket. Za předplatné pak zaplatil 4 840 Kč. I když jde o dost vysokou částku, investované peníze se mu díky vyhraným víc než 13 milionům bohatě vrátily.
 

Výhru mu přinesla vlastní čísla

Šťastlivec na tiketu vyplnil do devíti sloupečků svá vlastní čísla, poslední pak nechal náhodě. Bohatství mu přinesl druhý sloupec. Stejně jako mnoho dalších hráčů, ani on prý nechtěl zpočátku uvěřit, že se z něj stal milionář.

„Tiket jsem si musel několikrát zkontrolovat, jestli se ta aplikace třeba neplete,” směje se dosud svobodný výherce. A dodává, že hned, jak si byl jistý, že skutečně vyhrál, zavolal tuto radostnou zprávu nejbližší rodině.
 

Zásadní změny v životě neplánuje

Ani tak krásná výhra ale podle jeho slov nebude mít žádný zásadní dopad na jeho život. „Do práce budu chodit dál. Máme tam skvělou partu a navíc se trochu bojím, že kdybych byl doma, možná bych se brzy začal nudit,” zamýšlí se jeden z desítek sázejících, kteří v letošním roce vyhráli díky Sazce miliony.

Podle jeho slov se ale také nezmění jeho sázkařské zvyklosti. „To víte, že budu sázet dál,” vyhrkne muž ještě předtím, než si se zástupci loterní společnosti potřese rukou na rozloučenou. „Tikety do slosování si budu i v budoucnu předplácet a samozřejmě že nezanevřu ani na svá šťastná čísla. Kdoví, třeba díky nim miliony vyhraju ještě jednou.”

Ať už máte vlastní čísla, nebo věříte náhodě, i vy si můžete předplatit více slosování, a to dokonce až 24x. Online tiket do Sportky získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také