Potvrzeno! Sazka vytvořila největší los na světě. Přijďte si i vy setřít políčko a vyhrát

Až 1 000 Kč na vaši Sazka kartu, ale taky krásné věcné ceny. To všechno můžete najít v hracím poli vůbec největšího stíracího losu na světě, který od dnešních ranních hodin láká na výhry kolemjdoucí v pražském obchodním centru Metropole Zličín. K vidění a vyhrávání tu bude do neděle, příští víkend se přesouvá do Brna.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Že jde o ten opravdu největší stírací los, přijel zkontrolovat komisař z České knihy rekordů Tomáš Hrábek. Na místě zjistil, že je jeho délka 26,2 metrů a výška 2,5 metru. Co víc, je na něm rovnou 4 200 hracích polí, tedy 4 200 výher. A jak přiznal, i když chodí rekordy kontrolovat už zhruba deset let, takový stírací los ještě neviděl.
 

Češi rekordy překonávají rádi

„V ČR mnoho loterních rekordů není, a tak jsem rád, že se v České knize rekordů už brzy objeví největší stírací los na světě od Sazky,“ prozradil nám na úvod komisař Tomáš. Hned ale dodal, že v jiných odvětvích máme rekordů opravdu hodně, protože jsme jako Češi velmi hravý národ.

„Komisaře dělám už opravdu dlouho, a tak jsem posuzoval už spoustu velmi zajímavých věcí. Třeba nejrychlejší vypití piva. Nebo jsem v Praze počítal množství toalet - je tu muzeum, kde nechybí například toaleta Napoleona nebo z ruské vesmírné stanice Sojuz,“ zavzpomínal komisař.


Přijde po největším losu i největší tiket?


A jaký byl ten vůbec nejbizarnější rekord, u něhož byl přítomen? „Těch je obrovská spousta. Třeba zítra budu zaznamenávat nejvíce přejezdů vlaků po uzavřeném mostě mimo jízdní řád,“ usmíval se  šibalsky komisař České knihy rekordů Tomáš Hrábek. A na rozloučenou se zasnil, že by se s námi příště rád potkal u největšího tiketu na světě, aby se množství českých loterních rekordů ještě trochu rozšířilo.

Největší tiket je zatím pohádkou budoucnosti, pokud ale chcete vidět největší stírací los, máte až do neděle příležitost v české metropoli, příští týden se největší los na světě přesune do Brna.


Kdy a kam dorazit na největší stírací los?

Praha
Termín: čtvrtek 26. srpna - neděle 29. srpna
Místo: Metropole Zličín
Čas: 10:00 – 21:00

Brno
Termín: pátek 3. září - neděle 5. září
Místo: OC Vaňkovka
Čas: 10:00 – 21:00

 

Setřete si některou z cen za statisíce

Ve hře jsou finanční i věcné ceny. Těšit se můžete na částky v rozmezí od 50 Kč až do 1 000 Kč, ale také na batohy, sluneční brýle nebo láhve na vodu.

Finanční výhry vám budou připsány na Sazka kartu, proto mohou stírat a vyhrávat jen členové Sazka Klubu. Ještě v něm nejste? Sazka kartu plnou výhod získáte na mnoha tisících prodejních místech po celé ČR a zřídíme vám ji i na prodejním stánku Sazky ať už v Metropoli Zličín nebo v OC Vaňkovka v Brně, kde najdete největší stírací los.
 

Se Sazka Klubem hrajete o auta i zajímavé finanční prémie

Důvodů, proč vstoupit do Sazka Klubu je ale vedle jisté výhry na největším losu mnohem víc. Účastnit se poté budete například exkluzivních soutěží jen pro členy, kde se hraje například o auta, obytňáky, poukazy na dovolené nebo velmi zajímavé finanční prémie. A díky Kolu štěstí budete mít další šanci na výhru kdykoliv, kdy si koupíte nějaký produkt od Sazky.

Více informací o světě plném výhod s názvem Sazka Klub najdete na tomto odkazu.

Autor fotografií: Jan Slovi.

Přečtěte si také