Nejen peníze nebo mixér. Originální tipy na svatební dárky

Společným ano vše v životě novomanželů teprve začíná. A vy jim jejich start do nové životní etapy můžete zpříjemnit svatebním darem.

Přečtěte si také: Sázející z Litoměřicka o vyhrané auto v Tutovce málem přišel


Pokud váháte, co na oslavu lásky koupit, zda něco praktického, tradičního nebo spíš bláznivého, podívejte se naši inspiraci. 
 

1. Překvapení v obálkách na dalšího půl roku

Velmi pěkný dárek, který ale vyžaduje delší přípravu, je obálková hra s překvapením, které budou novomanžele provázet i následující měsíce. Potřebovat budete sadu obálek, na které napíšete datum, kdy ji mají manželé otevřít. Dovnitř pak vložte překvapení jako lístky do ZOO, čajové svíčky pro romantický večer nebo třeba GPS souřadnice krásné vyhlídky v jejich okolí.
 

2. Kurz vaření

Pokud jsou novomanželé gurmáni, pořiďte jim kurz, kde se během pár hodin se zkušenými lektory naučí speciality jako např. sushi, ratatouille, gratinování, glazírování, ale třeba višňové ragú, demi glace nebo domácí kari pastu.
 

3. Rodinný piknikový koš

Snídaně v trávě se vrací do módy a k tomu se ideálně hodí stylový koš z vrbového proutí, který v sobě již má skleničky, příbory, ubrousky nebo třeba otvírák na láhev. Koš pak už jen stačí naplnit dobrotami a můžete vyrazit.
 

4. Glamping neboli luxusní kempování

Pokud mají novomanželé kladný vztah k přírodě, určitě je potěšíte poukazem na luxusní kempování. Mohou tak zažít noc v luxusním domě na stromě nebo krásné jurtě uprostřed přírody s veškerým pohodlím.
 

5. Stírací losy v dárkové krabici

Skvělým dárkem, kterým nejen potěšíte, ale možná i obohatíte novomanžele, jsou stírací losy. Jak je originálně darovat? Sežeňte si pěknou kruhovou krabici či dózu a do ní vložte aranžovací hmotu na květinu.

Z barevného papíru vystřihněte pár srdíček, zezadu na ně lepicí páskou nebo samolepící plastickou hmotou přilepte špejle. Ty přilepte i na zadní stranu stíracích losů. Do krabičky vložte aranžovací hmotu a zapíchejte do ní napřed květiny, za ně losy a doplňte srdíčky.
 

Stírací losy od Sazky nadělují až 13 milionů

V nabídce našich losů nechybí takové hity, jako jsou Černé perly, s nimiž lze vyhrát až 10 milionů, Rentiéři slibující až 5 milionů hned a 100 tisíc měsíčně na dalších 5 let či Zlaté rybky, které plní tři přání v podobě částky až 8 milionů, nových aut a dovolených snů.

Chcete novomanželům nebo třeba i sobě nadělit los, kde můžete vyhrát vůbec nejvyšší částku? Volbou číslo jedna je luxusní Modrý diamant, kde v hracím poli čeká na jednoho šťastlivce rovnou 13 milionů.

Stírací losy od Sazky najdete ve všech prodejnách s naším terminálem, kterých je po celé republice mnoho tisíc. Klikněte si pro to nejbližší na interaktivní mapu.

 

Přečtěte si také