5 milionů ve Sportce vyhrál opravdový sympaťák. „Teď můžu pomoct těm, co to potřebují.“

Sportka letos oslavila 65. narozeniny a tento muž slavil spolu s ní. Loterii si oblíbil už patnáct let po jejím prvním losování a nyní, o padesát let později, si došel pro již několikátou výhru. Dříve si na účet připsal pěkných pár desítek tisíc a nedávno jsme mu předali rovnou 5 408 870 korun.

Přečtěte si také: Hned jsem to musel říct svým blízkým, říká muž, který ve Sportce vyhrál přes 4 miliony


„Sázím už dobré půlstoletí a vždycky to pro mě byl způsob, jak se odreagovat. Takový koníček. Nikdy jsem to nebral jako způsob, jak si vydělat balík peněz, ale výhrou rozhodně nepohrdnu,“ usmíval se šťastlivec, když nám přišel říct, jak si výhru přeje vyplatit.
 

Sázení jako koníček

Pro tiket spolu se Šancí si muž dojel na čerpací stanici. Za roky sázení má pár vyhlídnutých míst, kde si sázenky rád kupuje, a benzínka na okraji jeho rodného města je jednou z nich. V sázení přitom nemá žádnou strategii ani plán a pokaždé vše nechává v rukách osudu.

„Na loterii mám rád tu nepředvídatelnost. Je plná adrenalinu, očekávání a napětí. A jestli se poštěstí, tak i radosti. A věřte mi, že po výhře víc než 5 milionů je ta radost skutečně obrovská,“ usmíval se sázející.
 

Skrblík? Právě naopak!

Díky vyhraným penězům se prý cítí mnohem šťastnější. Kromě toho, že bude moct sobě i svým blízkým udělat radost něčím pěkným, se mu totiž pořádně ulevilo – v této nejisté době se už nemusí tolik obávat o finanční zabezpečení rodiny.

Žádné konkrétní plány s výhrou nemá, je si ale jistý, že část z ní pošle na nějakou charitativní organizaci. „Měl jsem teď ohromné štěstí a plánuji se o něj podělit. Sportka mi dala krásnou příležitost někomu pomoct a já ji rozhodně využiju.“
 

Dneska večer zaručeně jeden nový milionář

O radostnou novinku se zatím podělil s manželkou, jejich dvěma dětmi a vnoučaty. Ostatní lidé prý o jeho výhře nemusí vědět a pokud si dál zachová své soukromí a klid, nebude se vůbec zlobit.

Komu byste o potenciální výhře řekli vy? Možná budete mít příležitost to zjistit! Stačí, když si vsadíte na dnešní losování Sportky, kde se hraje o desítky milionů. Co víc, jeden z majitelů plného tiketu se Šancí vyhraje dneska večer garantovanou podzimní prémii 1 000 000 Kč.

Tiket seženete v každé dobré trafice, ale i z pohodlí svého domova na pár kliknutí. Držíme palce!

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také