Muž z Prostějova vyhrál díky loňským milionářským statistikám Sazky nový iPhone 12

Loterní hry jsou u nás opravdu oblíbené. Dokazuje to i fakt, že Sazka v loňském roce denně vyplácela téměř 150 tisíc různých výher a vytvořila 155 nových milionářů. Úspěšnou statistiku se začátkem roku rozhodla podrobně představit na novém webu a při té příležitosti udělat radost jednomu z návštěvníků.

Přečtěte si také: „Konečně se přestěhujeme do lepšího!“ Sázejícímu nadělila Sportka bezmála 31 milionů


Do konce ledna na stránkách probíhala soutěž o nový iPhone 12 v modré barvě. Stačilo odpovědět na tři jednoduché otázky, což udělal i šťastlivec z Prostějova.
 

Dárek pro manželku? Možná

Výherce si pro svou odměnu přijel před pár dny a rovnou svou cestu z Olomouckého kraje využil k tomu, aby si udělal pěknou procházku v hlavním městě. Při přebírání ceny nám mimo jiné prozradil, že zatím neví, zda si mobilní telefon nechá, nebo ho dá manželce.

Zavzpomínal také na okamžik, kdy mu přišel e-mail se šťastnou novinkou. V první chvíli tomu prý vůbec nemohl uvěřit a četl si ho raději několikrát. Na soutěžení je přitom poměrně zvyklý. Sází pravidelně, společně s kamarádem si nejraději kupují tikety do hry Eurojackpot.
 

Pátá nejvyšší výhra v historii Sportky

Přestože se loňský rok na příliš pozitivní vlně nenesl, Sazka svým sázejícím opravdu přála. A zdá se, že letos v tom hodlá pokračovat. Od začátku roku přihrála minimálně milion korun už 23 sázejícím, kteří si rozdělili bezmála 272 milionů. Zatím největší letošní výhra náleží sázejícímu z Prahy, jemuž výherní tiket přinesl 15. ledna krásných 43 431 611 Kč.

To, zda se letos někomu podaří trumfnout největšího výherce loňského roku, lze zatím jen hádat. Laťka je ale opravdu vysoko. Nasadil ji sázející z Prahy, když 15. dubna 2020 trefil pátou největší výhru v historii Sportky, a sice 192 024 360 Kč. Na tiketu tehdy zkombinoval vlastní čísla s těmi náhodnými, přičemž štěstí mu přinesla náhodná čísla 10, 16, 28, 31, 33 a 49.
 

Oblíbená Sportka odměňuje

Nejvíce milionářů, tedy 95, loni vzešlo od nejoblíbenější loterijní hry u nás, Sportky. Na druhé příčce se umístil Eurojackpot s 34 novými milionáři a Šťastných 10 přidalo milionářů 22.

Velké oblibě se těšilo také sázení na internetu. V online světě si sázející vybrali 139 výher v rozmezí od 100 000 Kč do 999 999 Kč a přibylo tu 28 nových milionářů. Nejvyšší internetová výhra dosáhla hodnoty 27 313 445 Kč a sázející ji získal ve Sportce 17. června.
 

Zařaďte se do milionářských statistik i vy!

Podívejte se na podrobné statistiky na tomto odkazu a zjistěte mimo jiné, jak se dařilo třeba hráčům ve vašem kraji. Stránky se přitom vyplatí sledovat pravidelně, v průběhu roku na něm totiž budou probíhat další milionářské aktivity.

Chcete se do milionářských statistik zapsat i vy? Je to možné už dneska večer, kdy se losuje Sportka. Tiket pořídíte na tomto odkazu

Přečtěte si také