Pro miliony z loterie si přišel v kostýmu Dartha Vadera, za peníze si koupí autobus

Schopnost vyhrát v loterii 13 milionů vyžaduje pořádné ovládnutí Síly. Své o tom ví i Jamajčan, který se médiím představil jako W. Brown. Aby svou identitu neprozradil, přebral si výhru oblečený jako slavný záporák ze Star Wars Darth Vader.

Přečtěte si také: Důchodci zjistili, jak vyhrát, a přišli si na stovky milionů


Navzdory oblečku se ale muž dle svých slov k žádným trikům neuchýlil. Pokaždé prý sází na stejná oblíbená čísla, v den výhry změnil pouze místo, kde si tiket pořídil. Výjimečně si ho totiž koupil v jednom sportovním baru.
 

Ode dna až na vrchol

Slosování sledoval v přímém přenosu a čísla, která padala z osudí, si pozorně zapisoval. Jakmile zjistil, že vyhrál miliony, byl prý neskutečně nadšený. Následně si dal sprchu a s dobrým pocitem šel na kutě.

„Život pro mě byl vždycky náročný,“ prozradil magazínu Jamaican Gleaner. „Pocházím z opravdu chudé rodiny. Občas jsem ani nemohl jet do školy, protože moji rodiče na to neměli peníze. Pořád jsem si ale říkal, že mi Bůh jednoho dne pomůže a já pak budu moct pomoci své rodině.“
 

Nejdříve autobus, poté možná dům

Výherce se přiznal, že o výhře zatím mluvil jen s několika málo bližními. Protože si cení svého soukromí a rád si nechává věci sám pro sebe, nechce, aby se zpráva rychle rozkřikla. Mimo to ještě neví, co přesně si koupí, a nechce se nechat nikým ovlivnit.

„Ještě než začnu utrácet, chci se pořádně rozhodnout, co pro mě bude nejlepší. Musím si stanovit vlastní cíle. V jednom mám ale jasno - chci si pořídit autobus.“ Kromě trochu netradičního vozidla zmínil muž ještě koupi nového domu.
 

Se Sazkou masku nosit nemusíte

Možná si říkáte, proč se muž vůbec k podobnému převleku uchýlil. Podle jamajských zákonů si výherci musí pro svou částku dojít osobně, což většinou provází značná pozornost médií. A ne každému se to musí přirozeně líbit.

U nás si Sazka dává na ochraně identity svých výherců opravdu záležet. Díky tomu se nemusíte bát, že se o vaší výhře dozví celá republika, pokud nebudete chtít. A to i v případě, že vás už zítra promění Sportka v loterního milionáře. Co víc - jen sázející s plným tiketem si v pátek večer zahrají o Škodu Kodiaq.

Vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také