Když dostali kolegové výpověď, šli si vsadit. Odstupné, které jim přihrála loterie, opravdu nečekali

Dalším důkazem, že karma opravdu funguje, je následující příběh. Na začátku byla zpráva, která mnohé zaměstnance skladu Crystal Martin v anglickém městečku Sutton-in-Ashfield uvrhla do obrovské nejistoty. Manažeři totiž početné skupině řekli, že během léta bude jejich pobočka uzavřena.

Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou


Místo, aby propadli lítosti a depresím, ale zaměstnanci ukázali, že jsou muži a ženy činu. Proto začali společně sázet a už po pár koupených tiketech se stalo něco, co asi nikdo z nich nečekal. Vyhráli rovných 159 609 liber, v přepočtu víc než 4,7 milionu korun!
 

Stotisícové odstupné

Štěstí jim přálo ve hře Euromillions, kde se celkem šestačtyřiceti hráčům podařilo uhodnout hned pět tažených čísel a k tomu ještě to dodatkové. Díky tomu každý člen syndikátu získal v přepočtu 102 tisíc korun.

Jak prohlásil zakladatel hráčské skupiny Craig Rowlands, každý výherce své peníze obdržel velmi speciálním způsobem. „Objednal jsem si několik šekových knížek, a když mi peníze dorazily na účet, strávil jsem celý večer vypisováním šeků,“ řekl médiím Craig Rowlands.
 

Skvělá zpráva pro spoustu skvělých lidí

„Vypisovat šeky možná zní trochu staromódně, ale přijde mi to mnohem víc osobní, než jen každému poslat částku na účet,“ zamyslel se Craig. „Z toho, že se náš sklad bude zavírat, jsme byli všichni hodně špatní. Výhra v loterii je ale skvělou zprávu pro celou řadu skvělých lidí. A já si jsem jistý, že všichni už brzy najdou novou práci,“ dodal zakladatel syndikátu.

Otec dvou dětí se také nechal slyšet, že část výhry utratí za opravu sporáku. Zbytek pak uloží do kasičky na tajné místo, kde jeho rodina střádá peníze na nákup nového domu.
 

Sporák i koberec

Další členka hráčského syndikátu Lynne Halsam, která žije ve městě Morton v hrabství Derbyshire, zase zprostředkovala pocity svých kolegů, když se dozvěděli o výhře. V práci je prý nyní úplně jiná, mnohem veselejší atmosféra, než tu byla ještě před týdnem.

„První věc, kterou si hodlám koupit, je krásný, nový koberec do obýváku,“ prohlásila Lynne Halsam na závěr.
 

Vyhrajte dnes ve Sportce desítky milionů

Nejen nový koberec nebo sporák, ale klidně novou luxusní vilu, krásné auto a k tomu ještě víkendový dům třeba na nějakém úžasném řeckém ostrůvku. To všechno a ještě mnohem víc si budete moct dopřát, pokud dneska vyhrajete ve Sportce.

Superjackpot se vyšplhal na 56,7 milionu korun, tak co třeba nedělní procházku nebo výlet spojit s nákupem tiketu? Všechny prodejny s terminálem Sazky, které po cestě potkáte, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

A jestli u vás počasí nepřeje procházkám, kupte si tiket na pár kliknutí online zase na tomto odkazu.

Přečtěte si také