PREVIEW - 33. kolo německé Bundesligy
Paderborn vs. Mönchengladbach - 20.06.2020 15:30
Bundesliga má na programu 33. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Paderborn tým Mönchengladbachu. Svěřenci domácího trenéra Steffena Baumgarta jsou aktuálně na osmnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují pátou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Mönchengladbachu 2:0. V posledním ligovém kole hráči Paderbornu prohráli s Unionem Berlín, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Mönchengladbachu vyhráli s Wolfsburgem. Snajperem v týmu Paderbornu je Streli Mamba, který dal pět gólů, za Mönchengladbach se desetkrát prosadil Alassane Plea. Hráči Paderbornu v této sezóně vyhráli dva ze šestnácti domácích zápasů. Hostující hráči Mönchengladbachu na venkovních hřištích vyhráli sedm ze šestnácti zápasů. Paderborn v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, Mönchengladbach zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,4 zásahu. Domácí Paderborn v tomto ročníku odehrál osm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Mönchengladbachu odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,1 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácí tým Paderbornu prohrál v posledních dvou zápasech. Podle postavení v tabulce jsou favoritem hosté, oba celky dělí 13 příček. 

Schalke vs. Wolfsburg - 20.06.2020 15:30
Bundesliga má na programu 33. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Schalke tým Wolfsburgu. Domácí tým Schalke je aktuálně s devětařiceti body na desáté pozici v ligové tabulce, hosté jsou o čtyři příčky výš na šesté pozici, když získali šestačtyřicet bodů. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. V posledním ligovém kole hráči Schalke prohráli s Frankfurtem, stejně tak hosté z Wolfsburgu prohráli s Mönchengladbachem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Schalke Suat Serdar se sedmi góly a za Wolfsburg Wouter Weghorst, který se trefil čtrnáctkrát. Hráči Schalke v této sezóně vyhráli pět ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Wolfsburgu venku uhráli osm výher ze šestnácti zápasů. Schalke v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,2 branky na zápas, Wolfsburg zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,6 zásahu. Schalke z dvaatřiceti zápasů v této sezóně ve dvanácti nevstřelilo žádný gól, Wolfsburg neskóroval v osmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Wolfsburgu, kteří mají v tabulce náskok 7 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Lipsko vs. Dortmund - 20.06.2020 15:30
V sobotu nás čeká 33. kolo Bundesligy a v něm se ve šlágru kola o body utkají Lipsko a Dortmund. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na třetím místě ligové tabulky, hosté drží druhou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 3:3. V posledním ligovém kole hráči Lipska remizovali s Düsseldorfem, naopak hosté z Dortmundu prohráli s Mainz. Nejlepšími zakončovateli jsou za Lipsko Timo Werner se šestadvaceti góly a za Dortmund Jadon Sancho, který se trefil sedmnáctkrát. Hráči Lipska v této sezóně vyhráli sedm ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Dortmundu venku uhráli devět výher ze šestnácti zápasů. Dortmund je obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 2,2 branek na venkovní zápas, Lipsko ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,4 branky na zápas. Lipsko z dvaatřiceti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelilo žádný gól, Dortmund neskóroval ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Dortmundu je pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Oba týmy jsou střelecky při chuti, dá se očekávat, že oba vstřelí branku. 

Mainz vs. Brémy - 20.06.2020 15:30
Mainz přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 33. kola Bundesligy v Opel Areně Brémy. Oba týmy dělí v tabulce pouze dvě příčky, domácí jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté drží sedmnáctou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Weser-Stadion a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Mainz 0:5. Mainz v minulém ligovém kole hrálo proti Dortmundu a získalo maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Brém vyšel z posledního utkání proti Bayernu naprázdno. Nejlepším střelcem Mainz je Robin Quaison s dvanácti brankami. V týmu hostů z Brém je nejlepším zakončovatelem Milot Rashica se sedmi góly. Hráči Mainz v této sezóně vyhráli čtyři ze šestnácti domácích zápasů. Hostující hráči Brém na venkovních hřištích vyhráli šest ze šestnácti zápasů. Brémy nejsou příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelily hostitelům 1,6 branek na venkovní zápas, Mainz má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. Domácí Mainz v tomto ročníku odehrálo jedenáct zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Brém odehrál dvanáct zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 2,0 branky na zápas. Domácí mají na svém hřišti průměr 0,9 vstřelené góly na utkání, hosté mají vyšší průměr 1,6 branky na zápas venku, hosté z Brém v tomto zápase získají alespoň bod. 

Hoffenheim vs. Union Berlín - 20.06.2020 15:30
Hoffenheim přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 33. kola Bundesligy v Rhein-Neckar-Areně Union Berlín. V tomto utkání se střetne sedmý s dvanáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok osm bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadionu An der Alten Försterei a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Hoffenheimu 0:2. V posledním ligovém kole hráči Hoffenheimu vyhráli s Augsburgem, stejně tak hosté z Unionu Berlín vyhráli a jde o druhou výhru v řadě. Nejlepšími zakončovateli jsou za Hoffenheim Andrej Kramaric se sedmi góly a za Union Berlín Sebastian Andersson, který se trefil dvanáctkrát. Hráči Hoffenheimu v této sezóně vyhráli šest ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Unionu Berlín venku uhráli čtyři výhry ze šestnácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Hoffenheim vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,4 góly v jednom zápase. Hosté z Unionu Berlín na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,1 branky. Hoffenheim z dvaatřiceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelil žádný gól, Union Berlín neskóroval v sedmi zápasech. Defenziva hostujícího Unionu Berlín není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,7 gólu na zápas. Hostující Union Berlín drží sérii dvou výher v řadě. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Hoffenheimu, kteří mají v tabulce náskok 8 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Hertha vs. Leverkusen - 20.06.2020 15:30
Bundesliga má na programu 33. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Hertha tým Leverkusenu. Svěřenci domácího trenéra Jürgena Klinsmanna jsou aktuálně na jedenáctém místě ligové tabulky, hosté okupují čtvrtou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v BayAreně a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Herthy 0:1. Hertha v minulém ligovém kole hrála proti Freiburgu a ztratila všechny body, domácí jsou bez formy a jde už o třetí prohru za sebou. Oproti tomu klub z Leverkusenu získal s Kölnem tři body. Nejlepším střelcem Herthy je Dodi Lukebakio se šesti brankami. V týmu hostů z Leverkusenu je nejlepším zakončovatelem Kai Havertz s dvanácti góly. Hráči Herthy v této sezóně vyhráli pět ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Leverkusenu venku uhráli deset výher ze šestnácti zápasů. Hertha není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelila 1,3 góly na zápas. Naopak Leverkusen je na zápasech venku postrachem, jeho brankový průměr je 1,8 branky na utkání. Hertha z dvaatřiceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelila žádný gól, Leverkusen neskóroval v pěti zápasech. Defenziva hostujícího Leverkusenu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácím se nedaří a v posledních třech zápasech padli. Hostující hráči Leverkusenu mají v tabulce náskok 22 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Köln vs. Frankfurt - 20.06.2020 15:30
V sobotu nás čeká 33. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Köln a Frankfurt. Domácí tým Kölnu je aktuálně s pětatřiceti body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou o čtyři příčky výš na deváté pozici, když získali jednačtyřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Kölnu 2:4. Kölnu se v posledním ligovém kole proti Leverkusenu nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Frankfurt naopak získal maximum bodů se Schalke, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Nejvíc branek v dresu Kölnu vsítil Jhon Cordoba, v barvách Frankfurtu dal nejvíc branek Andre Silva. Hráči Kölnu v této sezóně vyhráli šest ze šestnácti domácích zápasů. Hostující hráči Frankfurtu na venkovních hřištích vyhráli pět ze šestnácti zápasů. Frankfurt není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Köln ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,7 branky na zápas. Domácí Köln v tomto ročníku odehrál jen pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Frankfurtu odehrál pouze šest zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Frankfurtu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,9 gólu na zápas. Domácí tým Kölnu prohrál v posledních dvou zápasech. Hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech. Hostujícím hráčům se v posledních zápasech daří výrazně lépe než domácím. 

Düsseldorf vs. Augsburg - 20.06.2020 15:30
Další, v pořadí již 33. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Düsseldorfem a Augsburgem, které se odehraje v sobotu od 15:30 v Merkur Spiel-Aréně. Svěřenci domácího trenéra Friedhelma Funkela jsou aktuálně na šestnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují čtrnáctou pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Augsburgu 3:0. Düsseldorfu se v posledním ligovém kole proti Lipsku ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Augsburg naopak ztratil všechny body s Hoffenheimem. Nejlepším střelcem Düsseldorfu je Rouwen Hennings se čtrnácti brankami. V týmu hostů z Augsburgu je nejlepším zakončovatelem Florian Niederlechner s dvanácti góly. Hráči Düsseldorfu v této sezóně vyhráli čtyři ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Augsburgu venku uhráli čtyři výhry ze šestnácti zápasů. Düsseldorf není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,1 góly na zápas. Také Augsburg na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1 branka na utkání. Domácí Düsseldorf v tomto ročníku odehrál deset zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Augsburgu odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Augsburgu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,0 gólu na zápas. Düsseldorfu se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Augsburgu zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Bayern Mnichov vs. Freiburg - 20.06.2020 15:30
V sobotu se odehraje 33. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Freiburg a Bayern Mnichov. Domácí tým Bayernu je aktuálně se šestasedmdesáti body na první pozici v ligové tabulce, hosté jsou o sedm příček níž na osmé pozici, když získali pětačtyřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího Bayernu 1:3. Bayernu se v posledním ligovém kole proti Brémám dařilo a bral plný počet bodů, domácí jsou ve formě, jde již o jedenáctou výhru v řadě za sebou. Hostující Freiburg také získal maximum bodů s Herthou. Snajperem v týmu Bayernu je Robert Lewandowski, který dal jednatřicet gólů, za Freiburg se jedenáctkrát prosadil Nils Petersen. Bayern v této sezóně vyhrál dvanáct ze šestnácti domácích zápasů. Hosté z Freiburgu venku uhráli čtyři výhry ze šestnácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Bayern Mnichov vstřelil na domácím hřišti průměrně 3,1 góly v jednom zápase. Hosté z Freiburgu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Domácí Bayern Mnichov v tomto ročníku odehrál jen jeden zápas, ve kterém nevstřelil žádnou branku, hostující tým Freiburgu odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Freiburgu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,0 gólu na zápas. Domácí mají formu a v posledních jedenácti zápasech vyhráli. Domácí Bayern Mnichov je na svém stadionu v této sezóně produktivní, dá se očekávat, že opět vstřelí alespoň jeden gól.
 

Přečtěte si také