V loterii SAZKAmobil šance budeme hrát o 1,1 milionu

Hledáte loterii, kde vyhrává každý pátý? Je to právě SAZKAmobil šance, ve které se nyní jackpot vyšplhal na fantastických 1,1 milionu korun. A šance na výhru je opravdu vysoká.

Přečtěte si také: 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Jedna z nejvyšších pravděpodobností výhry ze všech loterií společnosti Sazka a k tomu možnost vsadit si při dobití kreditu nebo při uhrazení vyúčtování, které získávají zákazníci mobilního operátora SAZKAmobil. To je ve zkratce hra SAZKAmobil šance, kde je každý měsíc garantovaný jackpot v minimální výši 250 tisíc korun. Teď se ale vyšplhal mnohem výš, a to na částku 1,1 milionu.
 

Vyhrává každý pátý

SAZKAmobil šance je loterií, která je na našem trhu už hezkých pár let. Losuje se vždy každé první pondělí v měsíci a pokud nikdo jackpot netrefí, stejně jako v jiných loteriích se postupně navyšuje. A právě proto se pro červencové slosování přehoupl přes onen magický 1 milion korun.

Tam ale pozitivní zprávy nekončí, je to totiž právě SAZKAmobil šance, kde je skutečně vysoká pravděpodobnost výhry. Vyhrává každý pátý s tím, že hra má celkem pět výherních pořadí.
 

140x vyšší šance na výhru než ve Sportce


Více něž milion korun, to se na první pohled zdá být méně lákavé než třeba Superjackpot Sportky. Pravděpodobnost výhry u SAZKAmobil šance je ale jedna ku 100 000, což je hned 140x více než u právě zmíněné české loterní královny.
 

Loterie „jako dělaná“ pro zákazníky SAZKAmobilu

Loterie SAZKAmobil šance vznikla hlavně pro zákazníky tohoto operátora, pro které je účast ve hře hračka. U předplacené karty stačí dobít 200 Kč kreditu a ti, co mají tarif, si můžou vsadit za každých utracených 200 Kč v měsíčním vyúčtování. V obou případech potom platí, že je ve hře poslední pětičíslí jejich telefonního čísla u SAZKAmobilu. Počet vsazení přitom není omezen, takže pokud si dobijete kredit vícekrát, vaše šance na výhru se ještě znásobují.

Pokud nejste zákazníkem SAZKAmobilu a i tak byste se chtěli hry zúčastnit, není nic jednoduššího než se zákazníkem SAZKAmobilu stát. Anebo můžete zajít na nejbližší prodejní místo s terminálem Sazky, kde si můžete vsadit prostřednictvím sázenky, za pouhých 20 Kč, svá oblíbená čísla.

Počet prodejních míst po celé republice je několik tisícovek, takže vás od vaší vstupenky do slosování, které proběhne 6. července, dělí jenom pár kroků. Klikněte pro to nejbližší na interaktivní mapu na tomto odkazu.

Právě možnost vyhrát stovky tisíc korun je jedním z důvodů, proč je SAZKAmobil největším virtuálním mobilním operátorem u nás. Svým zákazníkům toho ale nabízí ještě mnohem víc.
 

Zjistěte vše, co vás zajímá, o předplacenkách SAZKAmobilu


Majitelé předplacenek volají od 0,40 Kč za minutu a získávají lákavé Odměny za dobití, třeba mobilní data zdarma. Ti, kdo spoléhají na tarify, mají možnost vybrat si z nabídky Šťastných tarifů, které lze všechny pořídit do 500 Kč. Navíc zákazníci, kteří si nyní převedou k SAZKAmobilu své telefonní číslo, mohou získat až 35 GB dat zdarma. Více informací o tarifech najdete na tomto odkazu.
 

O milionový jackpot se hraje už 6. července

Jak už ale bylo řečeno výše, hrát SAZKAmobil šanci můžou úplně všichni. A protože se jackpot 1,1, milionu Kč bude losovat už v pondělí, 6. července, je nejvyšší čas si dobít kredit a vsadit nebo vyplnit a podat sázenku. Od víc, než milionu korun vás dělí pouhých pět čísel, a tak byste možnost stát se milionářem rozhodně neměli propásnout. Nejbližší prodejní místo, kde dobijete kredit, zaplatíte vyúčtování nebo seženete tiket, najdete na tomto odkazu.

A my držíme palce, ať jsou to právě vaše čísla, která tentokrát z osudí vypadnou.

Přečtěte si také