Jak si ještě více užít léto? Zvýhodněná SIM karta i data od SAZKAmobilu to jistí
Výhodná data i SIM karta, která má vyšší kredit, než je její pořizovací cena. Takové akce si pro své klienty, nové i ty stávající, pro letošní prázdniny připravil největší virtuální mobilní operátor SAZKAmobil. Podělit se o to, co jste právě prožili, poslat fotku nebo sdílet to nejlepší s někým blízkým přes videohovor tak může být ještě dostupnější. A že se dítě nudí po cestě k moři? Pusťte mu na telefonu pohádku nebo hru a na pár chvil máte také po problému.


Přečtěte si také: Nechce se dětem ven? Tyto aplikace udělají z města i přírody skutečnou zábavu


Každé léto si mohou zákazníci SAZKAmobilu výhodně užívat ještě více zábavy. „V létě se vždycky snažíme pro naše zákazníky vymyslet nějaké výhodné nabídky. Letos jsme si pro ně připravili například SIM kartu, kterou lze pořídit za 99 korun, ale s kreditem 150 korun,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu. Ale akcí je mnohem více. Pojďme se na ně podívat. 


Prázdniny se zvýhodněním

Prázdninová nabídka SAZKAmobilu, která platí až do 31. srpna, přináší zákazníkům v online prostředí i těm, kteří zavítají na jedno z více jak 7500 prodejních míst zajímavé akce. V prodejní síti i ve značkových prodejnách Sazky si mohou zákazníci koupit SIM kartu s vyšším kreditem, než je její pořizovací cena. Jako odměna pak ještě na ty, kteří si SIMku do tří dnů aktivují čeká speciální akce – za 100 korun si v případě zájmu budou moci dokoupit balíček 10 GB dat. 


Deset za deset

A že raději dáváte přednost online nákupům a do trafiky se vám pro SIM kartu nechce? Pak na vás čeká jiná skvělá prázdninová akce – 10 GB dat za symbolických 10 korun. „Ten, kdo si online koupí SIM kartu za standardní cenu 150 korun a do tří dnů od doručení ji aktivuje, získá 10 GB dat za 10 korun,“ vysvětluje Schmiedhammer.  Balíček je možné pořídit ať už na webových stránkách SAZKAmobilu, v internetové samoobsluze, prostřednictvím mobilní aplikace, anebo na zákaznické lince.


Ještě něco navíc

A těšit se mohou i stávající zákazníci. I na ně SAZKAmobil myslí. Do konce léta je i pro ně připravena příjemná možnost, jak si ještě lépe užít léto a sdílet zážitky s přáteli i poté, co vám dojdou data. K vybraným datovým balíčkům u předplacenky je možné, po vyčerpání datového objemu si na zákaznické lince nebo přes SMS objednat dokupový balíček 5 GB dat za 60 korun. „SAZKAmobil navíc poskytuje superrychlé připojení v 5G síti pro všechny bez omezení a příplatků. Po vyčerpání dat navíc připojení nevypínáme, pouze ho zpomalíme,“ uzavírá Jan Schmiedhammer.

Tak co, využijete některou z letních akcí od SAZKAmobilu?
 

Přečtěte si také