Poprvé si vsadila před rokem a Černá perla jí teď nadělila milion korun. „Ještě pořád tomu nevěřím!“
„Vážně jsem tady?“ vyhrkla ze sebe sympatická padesátnice z Čech, když jsme se s ní setkali v budově Sazky. „Los jsem si koupila hlavně proto, abych to zkusila. Nečekala jsem, že ze mě po chvilce bude milionářka,“ kroutila hlavou a na její tváři se zračila úleva, nevěřícnost i pokora.


Přečtěte si také: Šťastné datum mu přineslo milion korun. Co výherce z Čech napadlo jako první?


Pro svůj úplně první stírací los si došla před necelým rokem a další si kupovala jen příležitostně. O to větší překvapení pro ni bylo, když se na stíracím políčku jednoho z nich ukrýval jeden milion korun. Štěstí jí přitom přinesla Černá perla, po níž ten den sáhla úplně poprvé. Předtím totiž losy podle nálady a chuti střídala.


Dárky a dovolená

Co s vyhranou částkou přesně udělá prý ještě neví. Určitě ale obdaruje své tři děti a něco pěkného pořídí i sobě a svému partnerovi. „Můj přítel je zatím jediný člověk, co o tom ví. Pro děti si to nechávám jako překvapení a ostatním asi nic říkat nebudu. Je to pro mě dost osobní věc,“ vysvětlila, proč se s výhrou na potkání nechlubí.

Ráda by se také vypravila na nějakou pěknou dovolenou. Vždy si chtěla bylo pronajmout větší karavan a křížem krážem projet evropské země i Českou republiku. Hodně lidí se podle ní soustředí na různé exotické destinace a krásy našeho blízkého okolí ke své škodě opomíjí.


Setřete si své miliony

Než se s námi výherkyně rozloučila, prozradila, že si na nějaký čas dá od kupování losů pauzu. „Myslím, že teď jsem si své štěstí na nějaký čas vybrala a nebudu ho proto chvíli pokoušet. V budoucnu si nějaký los určitě koupím, možná zkusím i klasickou loterii, ale teď všechny ty miliony nechám ostatním,“ usmívala se.

Možná tím myslela právě vás. Tak neváhejte a využijte příležitosti, třeba právě s některým z rodiny losů Černá perla. S Černou perlou si za 50 korun můžete přijít až na 1,5 milionu, Velká Černá perla v sobě ukrývá hlavní výhru 5 milionů korun, Maxi Černá perla vám za 200 korun může nadělit výhru v hodnotě 10 milionů a Premium Černá perla dokonce 15 milionů. Losy si můžete koupit na více jak 7500 obchodních místech Sazky nebo si je setřít online.


Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: EnvatoElements.
 

Přečtěte si také