Do kempu i na samotu. Aplikace pro nejkrásnější místa na přespání v ČR i v Evropě

Databáze kempů v ČR i v Evropě, místa, kde zaparkujete s karavanem, ale také aplikace, která vám zajistí útěk třeba na samotu u lesa nebo za luxusním glampingem.

Přečtěte si také: Data zdarma nebo za skvělé ceny. Nechte se i vy v létě rozmazlovat od SAZKAmobilu


S instalací těchto aplikací neuděláte chybu, ať už plánujete prázdniny v přírodě, anebo jen třeba chcete utéct z rozpáleného města před tropickým víkendem.
 

Camping.info - Vyhledávač kempů v Evropě

Android, iOS, web/Zdarma (+ premium)/4*


Jestli jedete do kempu v ČR, tak už v telefonu určitě máte aplikaci Camp.cz, kde najdete nejobsáhlejší databázi kempů u nás včetně všem důležitých informací. Vyrážíte pod stan do zahraničí? Pak je pro vás nutností aplikace Camping.Info. Se 23 tisíci kempy po celé Evropě jde o vůbec největší databázi. A díky víc než 220 tisícům recenzí se také hned dozvíte, jaké místo je.
 

Stahujte Camping.info


Kempy si můžete zobrazit jak v mapě, tak i na seznamu podle vzdálenosti od vás. A aplikace nabízí i široké možnosti filtrování, ty jsou ale dostupné jen pro premium uživatele. Dobrá zpráva nicméně je, že roční předplatné stojí třeba na zařízeních Apple od 239 Kč. A ještě lepší zpráva je, že na webu camping.info jsou tyto informace dostupné zdarma.
 

Park4Night

Android, iOS, Windows, web/Zdarma (+ premium)/4,7*


Vlastní obytňák, karavan, ale i dodávka přestavěná pro potřeby přenocování byly populární vždy, od dob pandemie ale jejich obliba raketově narostla. Ať už takový domek na kolečkách vlastníte anebo třeba chcete jen přespat na hezkém místě v autě, místa, kde je to povoleno, najdete v Park4Night.
 

Stáhnout Park4Night


Aplikace je databází víc než 140 míst po celém světě. A to včetně skrytých pokladů v podobě místa na přespání třeba i v lese nebo ve skalních průrvách. Dozvíte se tu také o aktivitách, které můžete v okolí podniknout, jestli je místo vhodné na piknik a nechybí ani fotky a recenze. V základu je Park4Night zdarma, předplatné začíná na 49 Kč za měsíc.
 

BezKempu

Android, iOS, web/Zdarma/4,9*


Našlapané kempy vás možná trochu děsí a možná ani netoužíte po místu, kde byste se tísnili s dalšími karavanisty. Třeba jen chcete utéct od ostatních lidí někam do přírody na samotu. V takovém případě je pro vás jasnou volbou aplikace BezKempu.
 

Stáhnout BezKempu (v dolní části stránky)


Vybírat tu můžete z mnoha stovek míst jak z mapy, tak i ze seznamu. A výborná je i velmi široké filtrování. Třeba podle toho, jestli jedete se stanem, nebo s karavanem, jestli se na místě vykoupete, je tu záchod, zda sem mají přístup mazlíčci anebo je tu možnost spát pod přístěnkem. Pozemky nabízejí samotní majitelé a vy také hned vidíte, kolik za pobyt zaplatíte. Bez zajímavosti ale není ani mapa bodů zájmu, kde vidíte třeba zdroje pitné vody, sprchy, výletní místa nebo události.
 

Hledejte nejkrásnější místa, nestarejte se o data

Plánování prázdnin je určitě k nezaplacení, občas je ale nutné najít místo na přespání tam, kam zrovna dojdete nebo kvůli zácpám dojedete. V takovém případě se hodí dostatečná zásoba mobilních dat. S ní vám rád pomůže SAZKAmobil a jeho skvělé letní akce.

Majitelé předplacenek získávají při doplnění kreditu za aspoň 300 Kč Odměnu za dobití v podobě mobilního internetu zdarma. Jako dárek teď dostanou dvojitou porci dat, místo 1 GB proto získávají rovnou 2 GB.
 

Výhodné balíčky, SIMka za polovic

Zlevněný je ale také populární balíček 5 GB, jenž pořídíte jen za 290 Kč. To ale ještě není vše! Sleva 50 % platí i na objednání nové SIMkarty v našem e-shopu.
 

Podívejte se na všechny výhody předplacenky SAZKAmobilu


Za 75 Kč dostanete úvodní kredit 150 Kč, poštovné je zdarma a navíc si můžete vybrat i telefonní číslo podle svého přání. Všechny akce trvají až do 31. 8.

Objednávejte SIM se slevou 50 % na pár kliknutí.
 

Přečtěte si také