Data zdarma nebo za skvělé ceny. Nechte se i vy v létě rozmazlovat od SAZKAmobilu

Hned několik báječných akcí si na léto přichystal nejoblíbenější virtuální operátor SAZKAmobil. Týkají se jak dat, kterých nyní můžete zdarma získat ještě víc anebo za výhodnější ceny, ale i nákupu SIM karty. Tu teď koupíte se slevou 50 %.

Přečtěte si také: Chystáte se objevovat krásy ČR? Nezapomeňte si přibalit tyto aplikace


„Každý zákazník potřebuje v létě více dat. Abychom vyšli vstříc všem našim zákazníkům, připravili jsme pro ně speciální letní datovou nabídku. Tu jistě ocení během dovolené u vody, na chalupě, nebo kdekoliv na cestách,“ říká ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer. Akce na data a SIMku za polovic běží až do 31.8.
 

Dvojnásobná Odměna za dobití

Odměny za dobití za aspoň 300 Kč jsou mezi zákazníky populární. Aby ne, získat mohou třeba Volání a SMS za kačku, Kredit navíc, ale také Mobilní internet zdarma. Standardní objem o velikosti 1 GB se o prázdninách navyšuje na 2 GB.
 

Klikněte pro všechny výhody předplacenek SAZKAmobilu


Jedinou podmínkou je dobití kreditu online v samoobsluze nebo přes aplikaci SAZKAmobil. Ta je zdarma pro Android a iOS, najdete v ní spoustu užitečných funkcí a stáhnete ji na tomto odkazu.
 

5 GB dat se slevou

Pokud hodně datujete, i přes štědré porce mobilního internetu zdarma se může stát, že vám dojdou. V takové chvíli jistě přijde vhod zvýhodněný dokupový balíček o objemu 5 GB pro předplacenky, který pořídíte za 290 Kč místo původních 350 Kč. Klikněte si pro něj v aplikaci, internetové samoobsluze či si o něj zavolejte na zákaznickou linku.
 

Akce pro tarifní zákazníky

Ani zákazníci, kteří vyúčtování za služby SAZKAmobilu platí měsíční faktury, nepřijdou zkrátka. Původní dokupový datový balíček o objemu 1 GB se o prázdninách navyšuje na 2 GB, cena ale zůstává stále 100 Kč.
 

Podívejte se na tarify SAZKAmobilu


Pro dataře tělem i duší je tu dokupový balíček 5 GB mobilního internetu, který stejně jako u předplacenek vyjde na 290 Kč. Platí přitom stejné pravidlo jako u předchozích nabídek - oba balíčky aktivujete v mobilní aplikaci, internetové samoobsluze nebo na zákaznické lince.
 

SIM za polovic

Letní akce ale nejsou jedinými výhodami, které si naši zákazníci užívají. Volat mohou od 0,40 Kč za minutu, cena dat pak startuje na 17 Kč za 1 GB. Ještě u SAZKAmobilu nejste? Ať už se rozhodnete pro tarif nebo dobíjení kreditu, vše začíná nákupem SIM karty.

Tu nyní můžete pořídit se slevou 50 %. Za 75 Kč nyní získáte kredit ve výši 150 Kč. Karta vám navíc přijde během pár dní zdarma a vy si také můžete vybrat telefonní číslo podle svých představ.

SIM kartu se slevou seženete až do 31. 8. na značkových prodejnách Sazky anebo online. Klikněte si pro ni na tento odkaz.

Přečtěte si také