Největší a nejdražší srub na světě je na prodej, navíc se slevou 50 %

Milovníci přírody a lovu pozor. Na prodej je největší srub na světě. A aktuálně je ve slevě. Zaplatíte za něj pouhých 20 milionů dolarů, v přepočtu 440 milionů korun. Podívejte se, jak vypadá opravdový lovecký ráj.

Přečtěte si také: Zajeďte se ochladit do nejšťastnějších zemí světa

Srub není rozhodně žádná chatka 3 + KK. Nachází se u Hořejšího jezera v Michiganu. Objekt se skládá ze třinácti budov. Má celkem dvacet tři ložnic a třináct koupelen. 

Stavba je stará sto let. Budoucího kupce by možná mohlo zajímat, že v ní pobýval slavný herec a tanečník Fred Astair. 
 
1_600x500-(1).jpg

Hlavní budova je vyzdobena opravdu po zálesácku. Nechybí tu trofeje ani vycpaná zvířata. Za zmínku stojí třeba předložka v koupelně. Zabaleni do ručníku vstoupíte přímo do srsti ledního medvěda. Kdo to má!

Rustikální srub se začal stavět v roce 1919. Na jeho stavbě pracovaly čtyři stovky dělníků. Majitel za něj chtěl původně dvojnásobek, tedy skoro miliardu korun. Tehdy (v roce 2015) šlo o nejdražší nemovitost v Michiganu. Už několik let ale nemůže najít kupce, a tak slevuje. 
 
2_600x500-(2).jpg

O objekt měl prý už v 70. Letech zájem boxer Muhammad Ali, který tam chtěl založit boxerskou akademii. Každopádně k obchodu nedošlo a začínající boxeři se pravděpodobně museli spokojit s méně honosným sídlem. 

Za výhru byste si asi nejspíš stejně koupili něco jiného, tento srub v Michiganu může být nicméně dobrá inspirace třeba ke koupi idylické chaloupky u nás v Česku. 

Pokud byste chtěli do svého letního sídla vyrazit třeba už tento měsíc, zkuste třeba Eurojackpot. Nejen, že se tu pravidelně hraje o skutečně pohádkové částky, vsadit si ale můžete i online na tomto odkazu.

Podívejte se do srubu na následujícím videu.

Přečtěte si také