Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard

Maminka Christiny jednoznačně dokázala, že přesně ví, co je pro její dceru nejlepší. Poradila jí, jaká čísla by měla vsadit v evropské loterii Eurojackpot, a mladá žena je nyní bohatší o 88,5 milionů eur, tedy víc než 2,274 miliard korun. Navíc jde o vůbec nejvyšší částku, kterou někdo vyhrál online.

Přečtěte si také: Irský fotbalista vyhrál milion eur

Uklízečka Christina z Berlína není klasickým hráčem loterií. Předtím, než vyhrála částku, díky které už do konce života nebude muset pracovat, si vsadila jenom jednou. Pro druhou sázku si vybrala i u nás stále oblíbenější hru Eurojackpot. 
 

Díky mamce je bohatší o 2,27 miliard

Protože nevěděla, jaká čísla zaškrtnout, zeptala se své mámy. Ta jí doporučila zaškrtnout 14, 19, 21, 30 a 32 a k tomu ještě dvě dodatková 4 a 7. Uklízečka pak tiket podala online přes svůj mobilní telefon.

Že vyhrála, zjistila Christina v práci na noční směně, kterou si kvůli nedostatku peněz přibrala ke svému běžnému zaměstnání. „Stála jsem tam s otevřenou pusou a vysavačem v ruce snad věčnost a vůbec jsem nemohla uvěřit, že jsem vyhrála,” popsala své první okamžiky poté, co se o výhře dozvěděla, mladá žena.
 

Christina už brzy vyrazí na cestu snů

Chvíli nato Berlíňanka odešla ze zaměstnání a teď plánuje, jak si začne své bohatství užívat. V první řadě ale myslí na maminku, které díky Eurojackpotu zajistí důchod snů. A pak začne cestovat! Už dlouho si prý přeje podívat se do Spojených států a zemi projet od východního k západnímu pobřeží. 

„Vždycky jsem chtěla cestovat a poznávat nové země i lidi, ale nikdy na to nebylo dost peněz. USA byly na prvním místě, kam jsem se chtěla vydat. Teď vím, že můžu vyrazit třeba zítra a už se těším, jak Ameriku projedu v nějakém krásném obytném autě,” přibližuje své plány Christina.
 

O miliardy se hraje online i v Česku

Příběh bývalé německé uklízečky je podle zástupců Eurojackpotu zásadním milníkem, co se týče online hraní. Ukazuje totiž, že i přes internet můžete vyhrát miliardy.

I u nás si Eurojackpot můžete vsadit přes internet ať už přes počítač, nebo na telefonu. Tiket lze podat jak přes webové stránky na tomto odkazu, tak i v přehledné mobilní aplikaci. Ta je dostupná pro Android a iOS a najdete ji tady. Tak hodně štěstí!

Přečtěte si také