„Zvolním a víc si začnu užívat.“ Černá perla nadělila padesátníkovi milionovou výhru

Chcete si život vychutnávat plnými doušky, ale na plnění některých snů vám chybí prostředky? Dnešní výherce na tom byl podobně, pak mu ovšem Černá perla přihrála hlavní výhru v podobě částky 1 000 000 Kč a spolu s ní mu vlila do žil novou krev.

Přečtěte si také: Za 4 miliony, které mladá maminka vyhrála na Zlaté rybce, zajistí své rodině pohádkové bydlení


„Sázím už déle než dvacet let a losy mě ze všech her baví nejvíc. Líbí se mi na nich, že okamžitě vím, jak na tom jsem, a také si užívám tu chvíli napětí při stírání. Kromě toho mi přijde, že se na losech vyhrává častěji než v loterii,“ vyprávěl nám s úsměvem při návštěvě Sazky.
 

Věrnost se vyplácí

Pro svůj výherní los si došel do oblíbeného tabáku, kde příležitostně nakupuje. Když s Černou perlou v kapse dorazil domů a začal jednotlivá políčka stírat, byl poměrně nervózní. A jakmile uviděl, že právě vyhrál hlavní výhru, zatajil se mu dech.

„Nebudu vám lhát – nejdřív jsem tomu vůbec nevěřil. Seděl jsem s losem v ruce, prsty se mi klepaly a nějakou chvíli mi trvalo, než jsem to celé zpracoval,“ popisoval svou prvotní reakci. Vzápětí dodal, že si políčka raději několikrát zkontroloval a až poté se o novinku podělil se svou partnerkou.
 

Srdce ze zlata

A jak se nový milionář cítí? V první řadě se mu ulevilo, protože se na nějaký čas zbaví všech finančních starostí. Také si chce víc užívat života a výhra mu to prý značně usnadní. Jak přesně se s ní chystá naložit, si ale nechal pro sebe.

Prozradil nám však alespoň to, že má v plánu přispět na charitu. „Pomáhat ostatním je pro mě opravdu důležité. V životě jsem měl hodně štěstí a pokud mohu, moc rád se rozdělím s těmi, kdo ho tolik neměli,“ usmíval se při vyprávění.
 

Udělejte si radost i vy

Možnost udělat dobrý skutek je jen jeden z důvodů, proč si šťastlivec bude losy kupovat i nadále. Výběr má opravdu pestrý a kdo ví, třeba ho příště zláká vábivý Čokoládový sen. Ten během stírání voní po čokoládě a ukrývá v sobě téměř milion sladkých odměn.

Nemáte mlsný jazýček? Nevadí, vyhrát fantastické částky můžete třeba i se Zlatou rybkou, Rentiérem nebo Matesem. A vyhrát můžete také přes internet na stránkách Sazky. Všechny online losy najdete na tomto odkazu.

Výhra z dnešního příběhu pochází z již ukončené emise stíracích losů Černá perla.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také