Je to rychlejší a tiket neztratí ani ti největší smolaři. 7 důvodů, proč si vsadit online

Prodejních míst s terminálem Sazky je u nás několik tisíc, nemusíte se tedy bát, že byste si neměli kde vsadit. Tiket si ale můžete pořídit i z komfortu svého domova, což poslední dobou láká čím dál víc sázejících. Přinášíme sedm nejlepších důvodů, proč byste si pro sázenku měli kliknout i vy.

1. Nemusíte nikam chodit

Stalo se vám někdy, že jste na své straně cítili sílu štěstěny, ale vzápětí jste zjistili, že všechny nejbližší prodejny už mají po zavíračce? Měli jste někdy nutkání si vsadit, ale venku bylo takové počasí, že se vám nikam nechtělo?

Přečtěte si také: Paní Renata vyhrála už podruhé. Kolo štěstí ji nyní odměnilou Škodou Fabia


Díky online sázení není nutné řešit otevírací dobu, vrtochy počasí ani pandemii, a můžete si vsadit i z pohodlí svého domova. Jde to jak přes web Sazky na počítači, tabletu nebo smartphonu, ale i z mobilní aplikace, která je zdarma dostupná pro Android i iOS.
 

2. Potrvá to jenom chviličku

Vyplnit online sázenku vám zabere jen pár kliknutí myší, hlavně pokud si ji necháte vyplnit náhodným tipem. A jestli nejste registrovaní, nebojte – i samotná registrace je otázkou pár chvilek.
 

3. Žádný tlak ani spěch

Přáli byste si vybrat vlastní čísla, ale nechce se vám na prodejně zdržovat se zaškrtáváním čísel na tiketu? Nebo byste si svou volbu chtěli v klidu promyslet? Otevřete prohlížeč a pusťte se do sázení na internetu. Nebude vás tlačit čas a výběr čísel můžete během vyplňování měnit.

Nevíte, jaká čísla zvolit? Vyzkoušejte naše online pomocníky. Třeba ve Sportce vám čísla prozradí vaše oblíbená fotka, znamení nebo datum narození. Najdete je na tomto odkazu.
 

4. Zahrát si můžete cokoliv

A v klídku si můžete zvolit i hru, na kterou si vsadíte. V naší online nabídce sázek dostanete na výběr téměř všechny hry běžně dostupné v trafice či na prodejnách a setřít si tu můžete i svůj oblíbený eLos. Co třeba Šťastných 10, kde můžete miliony vyhrát už dneska v poledne? Klikněte si pro tiket na tento odkaz.
 

5. Nemusíte se bát o tiket

Jste po každé koupi sázenky nervózní, že ji někam zašantročíte, protože jste ti největší smolaři, kterým se podaří ztratit úplně cokoliv? Při online sázení se vám to naštěstí stát nemůže. Tiket totiž budete mít uložený na svém účtu a nikdy o něj nepřijdete.
 

6. Výhru neminete

Už párkrát se stalo, že si šťastlivec svou odměnu zapomněl vyzvednout. Pokud budete hrát online, tohle vám rozhodně nehrozí. Výhra se totiž okamžitě přičte na váš účet, odkud ji můžete investovat do další sázenky nebo si ji celou převést na své bankovní konto.
 

7. První vsazení zdarma

Nejste si jistí, že je online sázení pro vás? Po rychlé a snadné registraci dostanete na svůj účet jednorázový bonus v hodnotě 220 Kč, za nějž si můžete pořídit třeba plný tiket do Sportky včetně Šance.

Což se zrovna dneska poměrně hodí, v Superjackpotu je právě 172,7 milionu korun! Zní to neodolatelně? Vstupenku do slosování najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také