Zažijte s Eurojackpotem víkend jako miliardář

Eurovíkendy jsou hitem posledních let. Květen a červen jsou nejoblíbenější měsíce, kdy tisíce Čechů vyrážejí letecky do evropských metropolí. Díky Eurojackpotu letos můžete takový víkend zažít v miliardářském stylu.

Přečtěte si také: Čech si díky Eurojackpotu zaletí na Bora Bora


Loterie Eurojackpot přináší doplňkovou hru, v rámci které 7 sázejících vyhraje prodloužený víkend s privátním letadlem, kterým může vyrazit do kterékoli evropské destinace. Tato hra je určena pouze pro české sázející, kteří si vsadí plný tiket Eurojackpotu - šance na výhru je tak skutečně vysoká.
 
inp_600x400.jpg

Losuje se vždy v pátek, a to konkrétně 3. května, 7. června, 30. srpna a 29. listopadu 2019. Celkem je tedy ve hře 4x 7 poukazů na Miliardářský víkend v hodnotě 500 000 Kč.
 

Zjistěte vše potřebné o Miliardářském víkendu


Služby spojené s Miliardářským víkendem zajišťuje cestovní kancelář PRIVILEQ. Jde o člena cestovní skupiny FISCHER, který je zaměřený na exkluzivní dovolené pro nejnáročnější skupinu klientů.

Až Miliardářský víken vyhrajete, domluvíte si zde termín, konkrétní evropskou destinaci a další podmínky čerpání výhry, jako je ubytování, stravování nebo doprovodný program. Vy se zkrátka nebudete starat vůbec o nic, jen nastoupíte se sklenkou šampaňského v ruce do letadla, a pak už si jen budete užívat.
 

Vsaďte si Eurojackpot online


Věcnou výhru Miliardářský víkend mohou vyhrát pouze sázející v ČR s plným tiketem Eurojackpotu. Abyste se soutěže zúčastnili, nemusíte nic vyplňovat, protože se losují sériová čísla tiketu, respektive čísla online sázky v případě vsazení na internetu.

Pokud by výherce nebyl přítelem létání, může Sazku požádat o finanční ekvivalent výhry, tj. 500 000 Kč - ale nebyla by to škoda?

O miliardářský víkend se hraje už dnes večer a kromě něj můžete také získat fantastické 2,04 miliardy korun, které jsou v jackpotu. Nemáte ještě svůj tiket? Na pár kliknutí ho získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také