Zažijte díky Sportce podzim snů! Už dnes přibude minimálně jeden nový milionář

Dneska večer u nás zaručeně přibude nový milionář. Ptáte se, jak to můžeme s takovou jistotou vědět? Snadno! Sportka totiž jednomu ze sázejících nadělí finanční prémii 1 000 000 korun.

Přečtěte si také: Sportka mění životy. Výherce 43 milionů si koupí dům bez hypotéky a pracovat už bude jen pro radost


Kromě téhle krásné prémie bude ve hře i klasický Superjackpot v hodnotě 85 400 000 korun, na účet si tedy můžete připsat i mnohem větší částku. Na rozdíl od ní je ale podzimní milion garantovaný a může být právě váš. A nemusíte pro to dělat ani nic speciálního, stačí si jako obvykle vsadit plný tiket a zbytek nechat na náhodě.
 

Štěstí přeje připraveným

Chcete jít výhře trošku naproti? Pak si pro tiket zajeďte na místa, kde se vyhrává nejvíce. Ze statistik vyplývá, že je to ve Středočeském kraji, druhé místo obsadil Jihomoravský kraj a na třetí příčce je Praha. Ještě lepší zprávu máme pro milovníky internetového sázení. Nejnovější údaje ukazují, že díky online tiketům přibývá mezi českými milionáři průměrně deset nových jmen měsíčně.

A vědomosti ze statistiky můžete využít i při výběru čísel. Přestože předem nikdo nedokáže předpovědět, jaká se z osudí vylosují, pravdou je, že některé číslice nosí štěstí častěji než jiné. Nejčastěji losovaným číslem vůbec je 43, mezi výherními se objevilo už více než 600krát. Sázejícím dále dělají radost 47, 36, 6 a 18.
 

Krásná dovolená i lepší život

S vyhranými penězi si můžete pořádně zjednodušit a zpříjemnit život. Co takhle se během chladného a zataženého podzimu vypravit do teplých krajů za sluncem zalitými dny, písčitými plážemi a blankytně modrou vodou?

Nebo snad dáte přednost praktičtějším volbám a zaplatíte si rekonstrukci domu, zbavíte se případných dluhů či si finance necháte na nezbytné rostoucí výdaje? Volba je jen na vás, my ovšem věříme, že pro tuhle štědrou částku najdete skvělé využití.
 

S plným tiketem vpřed!

Jste připraveni plnit si své sny? Vsaďte si Sportku na dnešní losování a dost možná jim budete o krok blíž! Šťastným majitelem podzimní prémie můžete být s plným tiketem, který se dá pořídit už během pár kliknutí!

Přečtěte si také