Šťastných 10 přinesly seniorce 2 miliony. Díky výhře se přestěhuje do svého

Sympatická seniorka si poprvé vsadila před 12 lety a pro nový tiket si příležitostně zajde do svého oblíbeného tabáku. Se všemi prodavačkami se tu prý už moc dobře zná a pokaždé si příjemně popovídají o tom, co nového se v jejich životě stalo. A že by teď žena měla vskutku o čem vyprávět.

Přečtěte si také: Nejdřív přišlo zvláštní tušení, chvíli nato výhra 100 000 Kč z Kola štěstí


Před nedávnem se jí totiž v jednom slosování loterie Šťastných 10 skutečně poštěstilo a odešla z něj o dva miliony bohatší. O novinku se zatím podělila jen se svou dcerou a podle toho, co nám řekla při osobním setkání v budově Sazky, se zdá, že se milionovou novinku nikdo další nedozví.
 

Žít svůj život

„Výhra mi udělala obrovskou radost, ale nechci kvůli ní nějak výrazně měnit svůj život. Nebo sebe samu. Navíc bych byla nerada, kdyby se na mě okolí začalo dívat nějak jinak. Z toho důvodu chci žít co nejvíce jako doposud,“ vysvětlila nám.

Po chvilce přemýšlení však dodala, že na jednu změnu se přeci jen chystá. Už delší dobu se chce přestěhovat ze svého malého bytu do něčeho většího. A řekněte sami – existuje snad lepší příležitost, než teď, když má krásnou výhru v kapse?
 

Dvojnásobné štěstí

Zkušenosti s výhrou přitom už nějaké má. Z jednoho dřívějšího slosování si totiž odnesla sto tisíc korun. „I když už jsem dřív vyhrála, byl to pro mě velký šok. Nejde jenom o výši výhry, ale také o to, že bych dřív nevěřila, že mohu vyhrát hned dvakrát!“ vyprávěla výherkyně.

Svou výhru si proto musela několikrát překontrolovat. Nijak nervózní ovšem nebyla a pro tiket, na rozdíl od spousty jiných výherců, tedy žádný speciální úkryt nehledala.
 

Vyměňte pár kaček za miliony

Přestože je z ní teď milionářka, se sázením skončit nehodlá. Nadále si tak chce sázenkou jednou za čas udělat radost a kdo ví, třeba se s ní ještě jednou potkáme. Protože jak se říká, do třetice všeho dobrého.

A rádi se uvidíme i s vámi! Skvělou příležitost jak přijít k pěkné sumě peněz máte právě ve Šťastných 10, kde už za pár kaček můžete vyhrát miliony korun. A to každý den v poledne i večer.
Vsadit si můžete na všech prodejnách s nabídkou Sazky nebo pohodlně na internetu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také