Začala sázet před pár měsíci. A už je díky Eurojackpotu bohatší o víc než 10 milionů

Opravdová klika. Tak lze označit příběh padesátnice z Prahy, která začala hrát loterie teprve před pár měsíci. A pro tiket si také zajde nanejvýš dvakrát do měsíce. I tak k ní ale byl Eurojackpot nebývale štědrý, když jí v jednom pátečním tahu přinesl částku 10 412 560 Kč.

Přečtěte si také: Jaký sen si splní výherce bezmála 6 milionů z Eurojackpotu? Stane se z něj kosmonaut


Pro svůj šťastný tiket zamířila sázející do trafiky. „Měla jsem trochu naspěch, a tak jsem výběr čísel na plný tiket včetně Extra 6 svěřila terminálu,“ prozradila nám výherkyně.
 

Částka ji málem porazila

Poté se prý odebrala domů a víkend si užila se svými dnes už dospělými dětmi. V neděli večer si pak vzpomněla, že měla v pátečním losování Eurojackpotu i ona své želízko. Proto si vzala do rukou mobilní telefon a přes aplikaci Sazky tiket zkontrolovala.

„Když se na displeji objevila ta obří částka, vůbec jsem tomu nechtěla uvěřit. Co vám budu povídat, málem mě to porazilo,“ směje se výherkyně.
 

Vlastní bydlení bez dluhů

O neuvěřitelnou zprávou se hned vzápětí po telefonu podělila s potomky a společně vše také náležitě oslavili. „Od chvíle, co jsem zjistila, že jsem vyhrála tolik peněz, cítím obrovskou úlevu. Finanční jistota je důležitá v jakékoliv době, teď mi ale přijde ještě mnohem důležitější než kdy dřív,“ zamýšlí se žena.

O tom, jak s penězi naloží, měla prý jasno vlastně hned. „Před časem jsme se rozvedli s manželem a já od té doby bydlím v podnájmu. Už nejsem nejmladší, a tak pro mě byla hypotéka velký strašák. Teď ale vím, že si můžu pořídit téměř jakékoliv bydlení bez jediné koruny dluhu,“ usmívá se výherkyně.
 

„Díky Eurojackpotu jsem šťastnější.“

Žádné další změny ale ve svém životě neplánuje. Dál bude chodit do stejného zaměstnání, líbí se jí jak to, co dělá, tak si také nemůže vynachválit své kolegy. A ani si nemyslí, že by kvůli tomu, že je z ní teď milionářka, nějak zpychla. A stejné zůstanou i její hráčské zvyky - sázet bude rozhodně dál.

Jedna věc se ale u ní přeci jen změnila: „Říká se, že peníze štěstí přinést nemůžou, já ale za sebe musím říct, že jsem teď díky víc než 10 milionům z Eurojackpotu mnohem klidnější a šťastnější,“ loučí se s námi výherkyně.
 

Zahrajte si dnes o skoro 3 miliardy

Rekordních 2,947 miliardy korun. To je částka, o kterou se v Eurojackpotu hraje už dneska večer. Jaké sny byste si splnili, kdybyste je trefili právě vy? Ať už by to bylo nové bydlení, apartmán přímo na pláži, luxusní sporťák anebo třeba cesta kolem světa, jsme si jisti, že by vám i po jejich splnění zbylo dost na v podstatě cokoliv, co by vás napadlo.

K tomu, aby vám rekordní jackpot mohl říkat pane, je ale třeba si vsadit. Udělejte to hned teď kliknutím na tento odkaz.

Přečtěte si také