Chystáte se objevovat krásy ČR? Nezapomeňte si přibalit tyto aplikace

Ať už vyrážíte na delší dobu pod stan nebo se zrovna chystáte jen na kratší výlet, tyto aplikace se vám v telefonu bude hodit.

Přečtěte si také: Užijte si výlety s aplikacemi pro malé i velké turisty


Camp.cz je největší databází kempů v ČR a na Slovensku s opravdu bohatými možnostmi filtrování. Díky Swim Places zase najdete nejlepší koupaliště nedaleko vás. A malé výletníky zabavíte díky hře Spravte ToTo od České televize.
 

Camp.cz

Android, iOS, web/Zdarma/3*


Vyrážíte na kole nebo na motorce jen s malým stanem na zádech či s celou rodinou chcete strávit pod stanem nebo karavanem dovolenou v ČR nebo na Slovensku? Pak se vám bude hodit aplikace Camp.cz. Jde o největší databázi kempů u nás a u našich východních sousedů, která nabízí bohaté možnosti filtrování, podle nichž si místo na přespání vyberete.
 

Klikněte pro Camp.cz pro Android


Volit můžete třeba podle formy ubytování (chatičky, vyhřívané stany, místa pro karavany), ale i úrovně kempu, možností stravování nebo podle toho, zda tam s radostí přivítají vaše domácí mazlíčky.
 

Stahujte Camp.cz pro iOS


Hledat ale můžete i dle pokrytí internetem v případě, že si s sebou berete pracovní počítač anebo dospívající děti. Nevýhodou je, že tu není filtrování podle jednotlivých krajů, zato je to ale celé zdarma.
 

Léto s Déčkem

Android, iOS, web/Zdarma/5*


Jestli na dovolenou vyrážíte naopak s malými dětmi, zábavu postavenou na geocachingu získáte v aplikaci Léto s Déčkem od České televize. I pro letošní rok tu běží hra Spravte ToTo, jejíž princip je jednoduchý. V mapě nejdřív vyberete výlet, v jehož cíli najdete schránku. Z ní opíšete heslo a vydáte se hledat pokladnu se samolepkou soutěže. Tam dostanete leták s druhým heslem, které potom napíšete do aplikace.
 

Klikněte pro stažení aplikace (link je dole na stránce)


A pokud do 30. srpna takto získáte aspoň tři hesla, jste v soutěži o stovky a stovky cen, jako jsou školní sady pomůcek, elektronické stavebnice anebo karetní hry. V aplikaci navíc najdete i řadu veselých samolepek, kterými můžete vyzdobit své fotky z výletů.
 

Swim Places

Android, iOS, web/Zdarma/4*


O aplikaci Swim Places s podtitulem Kde se koupat jsme už v minulosti psali, protože jde ale v létě o nedocenitelného pomocníka, rádi ho zařazujeme znovu. Tahle apka má vlastně jenom jednu funkci, a to najít místo na koupání přesně podle vašich preferencí.
 

Klikněte pro stažení Swim Places pro Android


Místa, kde se ochladíte, pro vás zobrazí jak na mapě, tak i v seznamu podle vzdálenosti. A filtrovat můžete nejen podle druhu koupaliště (např. lomy, pískovny nebo jezy či bazény), ale také třeba podle toho, jestli se platí vstupné a na místě je občerstvení.
 

Stahujte aplikaci pro iOS


Jedinou nevýhodou je fakt, že i když tu najdete recenze, moc jich není, a tak se podle nich příliš nezorientujete. Kromě ČR, kde jsou dostupné stovky a stovky míst ke koupání, lze hledat krásné pláže a čistou vodu v dalších státech Evropy, ale i v Americe nebo Asii. To vše zcela zdarma.
 

Objevujte krásy naší republiky s daty zdarma

Mobilní data jsou v dnešní době nutností téměř pořád. A to i v případě, kdy si na dovolenou neberete práci - asi každý si něco googluje celkem často. Právě proto jsou mobilní data stále důležitější. Nejoblíbenější virtuální operátor SAZKAmobil je proto nabízí za víc než férové ceny, které startují na 17 Kč za 1 GB, ale také úplně zdarma.
 

Klikněte pro všechny výhody předplacenek SAZKAmobilu


Mobilní internet můžete získat jako jednu z Odměn za dobití za aspoň 300 Kč. A do konce prázdnin navíc běží i parádní akce - místo klasického 1 GB teď získáte zdarma rovnou 2 GB.
 

Získejte SIM se slevou 50 %

Ještě u SAZKAmobilu nejste? Právě teď je ten nejlepší čas to změnit! Když si nyní zakoupíte novou SIM kartu, získáte ji se slevou 50 %. Za 75 Kč dostanete SIM kartu s kreditem 150 Kč a doma ji budete mít za pár dní s poštovným zdarma.

Vyberte si krásné číslo a objednávejte předplacenku až do 31. 7. na tomto odkazu.

Přečtěte si také