Eurojackpot nadělí apartmán třeba v Chorvatsku za 15 milionů. Jaké luxusní zážitky si tu užijete?

Chorvatsko už rozhodně není zemí, do níž by se jezdilo s kufrem plným paštik a konzerv. Najdete tu luxusní místa, přenádherné resorty i vybrané restaurace - právě proto je tato balkánská země v kurzu víc a víc.

Přečtěte si také: Přál bych to každému, říká český výherce, který si v Eurojackpotu přišel na 13 milionů


Jestli na ni ani vy nedáte dopustit, pak byste měli pořádně zbystřit. Už v úterý si v Eurojackpotu můžete zahrát o luxusní apartmán za 15 000 0000 Kč třeba právě v Chorvatsku, který je garantovanou výhrou pouze pro české sázející. Do té doby, než budete mít voucher v kapse, se inspirujte těmito luxusními zážitky, které Chorvatsko nabízí.
 

Soukromá plavba kolem Národního parku Kornati

Vyhněte se úmornému čekání v dlouhých frontách uprostřed léta a objednejte si soukromou plavbu kolem nádherného Národního parku Kornati. Čekají tam na vás krásné, liduprázdné pláže a dechberoucí příroda a taky možnost zastavit se a vykoupat kdekoliv, kde vás napadne. A když s sebou vezmete i kuchaře, v ohromující scenérii si můžete vychutnat třeba právě ulovené ryby na grilu.
 

Mořské varhany

Protože Kornati leží nedaleko nádherného Zadaru, byla by škoda po plavbě město neprozkoumat. U moře na vás čekají unikátní mořské varhany. Pod kamennými schody jsou ukryté píšťaly, které vydávají kouzelné tóny podle rytmu a intenzity vln.
 

Pozdrav Slunci

V Zadaru ale najdete i další jedinečnou atrakci v podobě instalace Pozdrav Slunci. Jde o kruh solárních panelů o průměru 22 metrů, které se přes den nabíjejí. Po setmění pak vytvářejí fascinující světelnou show s mnoha měnícími se barvami.
 

Ochutnávka vína a oliv na Brači

Brač je největším ostrovem ve střední Dalmácii, na kterém najdete mnoho piktoreskních městeček, bujnou přírodu i nekonečné piniové háje. A je tu také mnoho příležitostí pro milovníky dobrého jídla a pití. Zamířit můžete do některého z prastarých vinných sklepů, kde vás uvítá vřelé přivítání v podobě výborného místního vína Plavac Mali stejně jako celá řada dalších produktů. Vyzkoušíte místní olivy i olivový olej, sýry nebo ančovičky. Ochutnávky jsou navíc doprovázené výkladem, kde se dozvíte spoustu informací o procesu výroby vína nebo olivového oleje.
 

Soukromá plavba Modrou a Zelenou jeskyní

Jedním z největších přírodních unikátů Chorvatska je Modrá jeskyně na ostrově Biševo. Stříbřitě modrá barva, která vzniká lomem slunečního světla od moře, nenechá nikoho chladným. Zelenou jeskyni pak najdete na ostrově Ravnik, kde světlo odráží barvy z mořského dna a zbarvuje je do krásné zelené barvy. A jestli se při fascinujících výhledech nechcete tlačit s ostatními, je soukromá plavba naprosto ideální volba.
 

Vydejte se za zážitky, bydlete ve svém

Chorvatsko je zkrátka kouzelná země, která toho nabízí víc než dost. Že je vaší nejoblíbenější dovolenkovou destinací? Pak byste tu možná rádi vlastnili své bydlení, abyste se mohli vracet ještě častěji.

O luxusní apartmán za 15 milionů třeba právě v Chorvatsku, jaký by si jistě rád pořídil i Henri z Eurojackpotu, si můžete v této evropské loterii zahrát už v úterý. Jedinou podmínkou je plný tiket včetně Extra 6, pořídíte ho ale na pár kliknutí na tomto odkazu.

Přečtěte si také