Vzrušení, radost a možná i milionová výhra! Dopřejte si krásný dárek k MDŽ s losy Černá Perla

A co letos nadělit ať už sobě, své mamince či kamarádce něco originálního? Máme pro vás tip na vzrušující dárek, který vám při troše štěstí může splnit i ty největší a nejtajnější sny.

Přečtěte si také: Díky výhře začnu podnikat, říká muž, který je díky Velké Černé perle bohatší o 5 milionů


Květiny, čokoláda, svíčky a večeře patří do klasického svátečního repertoáru. A určitě udělají radost už jen proto, že si na vás někdo druhý vzpomněl a záleží mu na vás. 
 

Malý luxus, který si můžete dopřát

Ale proč nechtít něco víc? Něco, co je originální, překvapivé, vzrušující, milé a může vás přenést doslova do jiné dimenze? Dárek, díky němuž si splníte sen o krásných věcech? 

Přesně to přinášejí stírací losy Černá perla a vy nyní můžete vyzkoušet i jednu opravdu luxusní novinku. Premium Černá Perla v sobě ukrývá 7 her a celkem 53 šancí na výhru. Za pár stokorun tak máte možnost pohádkové výhry až do výše 15 milionů korun.
 

Černé perly nosí miliony

Díky Černým perlám se tak nejen rozmazlíte, možná to ale budete právě vy, komu splní i ta nejtajnější přání. A na výběr je také celá řada variant. 

Za padesátikorunu získáte Černou perlu, s hlavní výhrou 1,5 milionu. Velká Černá perla za 100 Kč může nadělit až 5 milionů a Maxi Černá perla dokonce 10 milionů. Pro online sázející je připravena i Mini Černá perla, s níž lze dvacetikorunu proměnit za hlavní výhru 600 tisíc korun. 

V obchodech i online

Černé perly seženete na několika tisícovkách prodejních míst s nabídkou Sazky po celé ČR, klikněte si pro to nejbližší na naši interaktivní mapu.

Nechce se vám nikam chodit? Černé perly jsou i na internetu, tak zkuste štěstí třeba právě teď.

Přečtěte si také