Vytváříte si fotoalbum? S těmito 3 aplikacemi nemusíte zahazovat ani nepovedené snímky!

Vyfotili jste na svůj telefon opravdu pěkný snímek, ale něco mu chybí? Nebo snad fotka potřebuje nějakou menší či větší korekci? Trošku si s ní pohrajte! Tyhle tři aplikace jsou na to ty pravé. Zvládnete to i jako naprostí začátečníci a výsledky budou opravdu fenomenální.

Snapseed

Android, iOS, Windows, počítač, online/4,6*


Fotoeditor od společnosti Google nabízí všechno, co byste od aplikace na úpravu fotografií mohli chtít. Najdete v něm širokou škálu nástrojů od oříznutí a zaostření přes otáčení a přidávání textu až po základy retušování.
 

Stahujte Snapseed


Pyšní se také spoustou různorodých filtrů, které si můžete sami upravovat, případně vytvářet úplně vlastní. To se vám bude hodit třeba při editování více fotek, u nichž chcete, aby se nesly ve stejném duchu. Pracovat se v něm dá i s fotkami v profesionálním RAW formátu a obrovskou výhodou je, že ovládání aplikace je kompletně v češtině.
 

Adobe Photoshop Express

Android, iOS, Windows/4,5*


O aplikaci Photoshop jste už nejspíš slyšeli, možná ovšem nevíte, že má i svou verzi pro chytré telefony a tablety. Najdete v ní typické funkce, jako je korekce červených očí při focení v noci, ořezy snímků, odstranění šumu a mlhy, ale i méně typické nástroje, třeba úpravu RAW formátu a korekci perspektivy, tedy opravení křivých obrazů.
 

Stahujte Adobe Photoshop Express


Jedním dotykem navíc upravíte kontrast i jas a na snímky je možné použít více než šedesát jedinečných filtrů a efektů. Chcete raději vytvářet koláže z několika snímků a přidávat do nich text či samolepky? Není problém! A výsledný výtvor si můžete z aplikace rovnou vytisknout. I tady je výhodou česká lokalizace, díky níž bude intuitivní ovládání ještě jednodušší.
 

Foodie

Android, iOS/3,9*


Fotíte raději své kulinářské výtvory, kávu či dezerty? Tak vám je na míru šitá aplikace Foodie, pojmenovaná podle nadšenců do jídla. Obsahuje více než třicet filtrů v různých kategoriích, které můžete využít nejen na jídlo, ale i na selfie či při focení interiérů a scenérií.
 

Stahujte Foodie


Své provedené úpravy si tu můžete uložit do takzvaných receptů, jež lze snadno používat i na další fotografie. Tyto recepty lze také sdílet s ostatními fotografy a na oplátku vyzkoušet ty jejich. Jedinou překážkou může být rozhraní v angličtině, samotné ovládání je však velmi jednoduché, a jazyková bariéra tedy nejspíš nebude problém.
 

Upravujte a sdílejte i bez wifiny

Nemůžete se dočkat, až upravené snímky nasdílíte na sociální sítě? Skvěle vám to půjde s rychlými daty od SAZKAmobilu. Mobilní internet nabízíme za opravdu výhodné ceny a samozřejmostí je skvělé pokrytí po celé ČR.

Do konce ledna navíc můžete využít parádní akci na novou předplacenku, kterou dostanete za polovic. Za pouhých 75 Kč tak získáte SIMku s kreditem ve výši 150 Kč. Akce platí jednak pro objednání přes naši aplikaci nebo online, ale i pro síť trafik Traficon. Těch je po celé republice víc než 150 a tu nejbližší najdete na tomto odkazu.

Nechce se vám nikam chodit? SIMku za půlku získáte i online. Dovezeme vám ji za pár dní a poštovné je na nás. Předplacenku objednáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také