Vyhráli jste v loterii? Užijte si milionové rozmazlování v Las Vegas

Pokud toužíte po opravdovém luxusu, máme pro vás tip. Vypravte se do Benátek. Ne ale do těch v Itálii, nýbrž do Las Vegas, do luxusního hotelu The Venetian. Právě tam totiž vymysleli pobytový balíček, který vám „vytře zrak“. Nebude to ale zadarmo. Čtyři noci, tedy pět dní v nevadské poušti vás vyjde na deset milionů korun, „pouhé“ 2,5 milionu za noc. A co za to?

Přečtěte si také: Nejlepší dárek k narozeninám? Muž dostal los s výhrou skoro 23 milionů


Když luxus, tak luxus, řekli si manažeři známého hotelu. Do Vegas se rozhodně nebudete nijak harcovat a táhnout se s kufry, na kterých vám letištní personál beztak urazil kolečka. Do hotelu vás doveze soukromý tryskáč, takže velká pohoda.
 

Luxusní cesta a ještě luxusnější pobyt

Po příletu nasednete do Maybachu, luxusního německého vozu, kterým se dnes už těžko svezete. Automobilka s dlouholetou tradicí totiž před šesti lety ukončila výrobu.

Pokud by vaše drahá polovička remcala, že nějaké letadlo a auto ji opravdu nenadchlo, brzy přijde její chvíle.

Z hotelové recepce zamíříte rovnou do nejvyššího patra, kde je jak jinak než prezidentské apartmá. V něm vás kromě zlatého nábytku čeká sauna nebo příjemně vychlazené šampaňské, které zdobí krystaly od Swarovskiho. A to už obměkčí každou ženu.
 

Z jídla i šperků vás bude přecházet zrak

V ceně pobytu je i speciální koláč a na něm další šperk, takže už 2:0 pro vás. Pokud je to stále málo, vrhněte se na „Zakázanou lásku“ – koktejl, který když vypijete, můžete si být jisti, že vám v žaludku leží pár stovek tisíc korun. Je v něm ta nejvzácnější whiskey s drobnými zlatými vločkami. Nebo je libo koktejl s diamanty? Taky vypadá lákavě.

inp_600.jpg

Jestli se vám z toho všeho luxusního pití trochu zamotá hlava, své nohy ponořte do pravého šampaňského a užijte speciální pedikůru. Po celou dobu vám navíc bude k dispozici pikolík, který splní každé vaše přání, a to v kteroukoliv denní i noční dobu.

Běžné věci, jako je čtyřchodová večeře nebo lekce salsy, ani nezdůrazňujeme. Tak příjemný pobyt. Nezapomeňte si vsadit, ať můžete vyrazit co nejdřív. Třeba od hlavní výhry ve Sportce vás dělí jen šest čísel a tiket navíc získáte jednoduše na tomto odkazu.

Autoři fotografií: Wikipedia, Business Insider.

Přečtěte si také