Sazkabet analýza 3. kola
Třetí kolo české fotbalové ligy je za dveřmi. Dokáže se Jablonec vyrovnat s nepovedeným týdnem? Oklepe se Boleslav z porážky 0:3 v Ďolíčku? A naváže Sparta na zlepšený výkon? Přečti si tipy našich bookmakerů' 

Jablonec vs. Slovácko 1. FC
Jablonec přivítá v neděli v 16:30 v rámci 3. kola české nejvyšší fotbalové ligy na Střelnici Slovácko. ‌Oba celky si připsaly v úvodních dvou kolech jednu výhru a jednu porážku a jsou v tabulce hned za sebou na 8. (Slovácko) respektive 9. místě. Zajímavostí tohoto utkání je i to, že oba kluby se letos již utkaly se Spartou. Zatímco Slovácko zvítězilo 2:0, Jablonec prohrál s Pražany stejným poměrem. Jablonec navíc ještě ve čtvrtek nastoupil k předkolu Evropské ligy v Arménii, kde překvapivě podlehl Pjuniku 1:2. Vyčerpání z náročného zápasu i dlouhé cesty by se tak mohlo na Severočeších podepsat a v kombinaci s poměrně širokou marodkou usuzujeme, že si Slovácko odveze z Jablonce bod za remízu.

Přidat na tiket

Mladá Boleslav vs. Opava
Ve stejném termínu jako Jablonec bude hrát i další český uchazeč o Evropskou ligy – Mladá Boleslav. Ta vyzve na svém domácím hřišti mančaft Opavy, která letos zatím nepoznala porážku. Nutno ale podotknout, že hrála s Příbramí a Budějovicemi, tedy s týmy, které nemají přehnané ambice, a vždy si připsala tu nejtěsnější možnou výhru. Tím ale nechceme jejich úroveň jakkoliv snižovat a je jisté, že Boleslav čeká velmi náročné utkání. Středočeši se musí oklepat z porážky 0:3 od Bohemians, kdy boleslavští zápas naprosto nezvládli po taktické stránce. Navíc mají v nohách čtvrteční předkolo Evropské ligy, kdy pouze remizovali s Ordabasy 1:1. Na druhou stranu Opava je teď pro Mladou Boleslav tím nejlepším možným soupeřem, na kterém by si hráči mohli zvýšit sebevědomí. Věříme, že Komličenko a spol. utkání dokážou ovládnout.

Přidat na tiket

Slavia Praha vs. Olomouc
Sešívané čeká první domácí zápas! Slavia je po úvodních dvou kolech na první příčce s dvěma výhrami a celkovým skóre 6:1. Obhájci titulu by tak v neděli měli být jasným favoritem. Do karet jim hraje i fakt, že Sigma Olomouc nad Slávií nevyhrála přes 3 roky. Hosté by ale mohli těžit z proměněné obrany Slavie, kdy klub opustil jak Simon Deli tak i Michael Ngadeu. I tak by ale hosté z Hané neměli být soupeřem, který vyloupí Eden.

Přidat na tiket

České Budějovice vs. Sparta Praha
Pondělní dohrávku obstarají České Budějovice, které vyzvou pražskou Spartu. V minulém kole dokázali Jihočeši porazit Slovácko, které přemohlo Spartu v prvním kole. Nepovedený vstup do sezóny byl ale pro letenské očividně tou pravou fackou, kterou kabina potřebovala. Proti Jablonci pak totiž Sparta předvedla diametrálně odlišný výkon. Pokud Sparta na tento výkon naváže, měla by svého soupeře porazit. Její nevýhodou ale může být, že ji čeká teprve první venkovní utkání.

Přidat na tiket

Vsaď si celý tiket a využij kurzové výhody, kterou ti nikdo jiný v Česku nenabídne! Sazkabet ti totiž automaticky navyšuje kurz tvého AKO tiketu až o 100 % jen díky dalším vsazeným zápasům.

Přečtěte si také