Tiket Sportky ukrytý v šicím stroji přinesl Češce skoro 14 milionů korun

Na sérii události, která se před pár týdny staly, prý žena jen tak nezapomene. Když šla na poštu zaplatit složenky, jako obvykle si koupila také sázenku do loterie. „Nehraji pravidelně, ale jednou za týden, dva si tiket pořídím,” popsala nám žena.

Přečtěte si také: Vsadil si za minutu dvanáct a vyhrál 30 milionů


Prozradila ale i to, že kdykoliv si vsadí, má pokaždé obavy, že by o svoji vstupenku do klubu milionářů mohla přijít. „Proto si tiket vždycky pečlivě schovám. Mám takové tajné místo, ale vám ho prozradím. Sportku vždycky ukryji dovnitř šicího stroje, tam by přece zloději nehledali, nebo ne?” šibalsky na nás mrká výherkyně.
 

Chvíle, která jí změnil život

Bezprostředně po slosování, které jí už navždycky změnilo život, prý nervózní nebyla. A vlastně o své výhře nějakou dobu nevěděla. Svůj tiket si s sebou ale nezapomněla vzít, když se příště chystala na poštu. Všechno ale bylo jinak poté, co ženě za přepážkou podala svůj tiket a ta ho projela terminálem.

„Ty následující okamžiky mám jakoby v mlze, jen si pamatuji, že jsem pořád dokolečka opakovala, že to nemůže být pravda, ať se paní za přepážkou podívá znovu,” usmívá se už dnes majitelka výhry, za kterou by se jistě nikdo z nás nezlobil. Terminál totiž fanfárou oznámil částku 13 785 700 Kč.
 

O výhře řekla jako první svým dětem

Jak to má Češka s loteriemi? Poprvé si podle svých slov vsadila už asi před dvaceti lety a jaká byla nejvyšší částka, kterou doteď brala, ví na korunu přesně: „Stokoruny vyhrávám celkem často, nejvíc jsem ale trefila rovných 911 korun,” usmívá se nová česká milionářka.

Královskou výhru, kterou jí před pár týdny nadělila Sportka, si pak nebude užívat jenom ona. „O tom, že jsem vyhrála, jsem jako první zavolala svým dětem. A s těmi se o peníze také rozdělím,” říká odhodlaně žena. Ta se také plánuje přestěhovat do lepšího bydlení, další zásadní životní změny ale neplánuje.

A stejně tak nepřestane sázet. „Díky výhře můžu zabezpečit jak sebe, tak i své děti, což mi vzhledem k tomu, že jsem rozvedená, dalo takovou finanční jistotu, jakou už jsem dlouho neměla. Právě proto část peněz, co jsem získala, použiji opět na hraní. Naše Sportka si to určitě zaslouží!”
 

Milionářská místnost ji přivítala s otevřenou náručí

Pak už výherkyně začala se zástupci Sazky dohadovat podmínky, jak si peníze převezme, a za pár chvil milionářskou místnost v budově společnosti s úsměvem opustila.

Chtěli byste se také podívat dovnitř jedné z nejlépe střežených místností, které v republice máme? Stačí jen uhodnout tažená čísla v příštím slosování. Abyste svoji životní šanci nepropásli, zajistěte si svůj tiket Sportky online na tomto odkazu.

Autorka fotografie: Priscilla Du Preez, Unsplash.

Přečtěte si také