Vyhrajte v Eurojackpotu apartmán v Chorvatsku za 15 milionů. Kam do této země jezdí boháči?

Že jsme my, Češi už odnepaměti velkými milovníky Chorvatska, není žádné tajemství. Věděli jste ale, že se stává víc a víc v kurzu u cestovatelů z celého světa? Může za to dechberoucí příroda, křišťálově čisté, tyrkysové moře, ale i nepřeberné množství možností, jak si dovolenou užít doslova s jakýmkoliv rozpočtem.

Přečtěte si také: Životní klika? Český sázející vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


A třeba i v miliardářském stylu. Tohle jsou top lokality, kde zažijete opravdový luxus.
 

Dubrovník

Pokud je pro vás Chorvatsko hlavně synonymem úžasného koupání, je Dubrovník jasnou volbou. Díky tomu, že se nachází až na jihu země, se tu často vykoupete i v říjnu. A kromě toho budete jen pár kroků od vznešených staveb, které proslavil seriál Hra o trůny.

Dubrovník je zkrátka ideálním místem, pokud milujete moře, máte rádi historii a architekturu a zároveň milujete dobré jídlo. Pro doslova michelinský zážitek navštivte restauraci Above 5. Najdete ji na střeše přímo v srdci města a kromě fantastických výhledů si tu užijete i skvěle připravenou středomořskou kuchyni, nejlepší vína a údajně i nejlepší espresso ve městě.
 

Split

Split je druhým největším městem Chorvatska a díky své poloze, která je od Čech skoro coby kamenem dohodil, jde o oblíbenou stálici už od dob Jugoslávie. Jestli ale stále myslíte, že je dovolená v Chorvatsku jen o paštikách a guláších z konzervy, Split je skvělým místem, které vás vyvede z omylu.

Jedná se o úplně nejdražší chorvatské město, které boháči doslova zbožňují. Jde ale zároveň o asi nejkrásnější město z celé země. A Diokleciánský palác, který je nejlépe zachovalou antickou stavbou celého Chorvatska, je dokonce zapsán na prestižním seznamu světového dědictví UNESCO.
 

Korčula

Lákají vás spíš ostrovy než pevnina? Trefou do černého je Korčula, Jde o ostrov, který je bezmála 47 km dlouhý a 8 km široký, a je tu stále dost prostoru, abyste si mohli užít soukromí. Na ostrově je mnoho vinic, a tak jde zároveň o ideální místo pro milovníky tohoto nápoje králů.

A až si budete chtít odpočinout od koupání v azurovém Adriatickém moři, zajeďte do hlavního města na východní straně ostrova. Ohromí vás svojí architekturou, nádhernými uličkami, v nichž se můžete toulat, stejně jako špičkovými restauracemi i bary.
 

Vyhrajte v Eurojackpotu apartmán za 15 000 000 Kč


Už se nemůžete dočkat, až do Chorvatska znovu vyrazíte, a láká vás možnost jezdit do vlastního? Není nic jednoduššího, než si v úterý vsadit Eurojackpot. Jeden majitel plného tiketu totiž zaručeně vyhraje poukaz na luxusní apartmán třeba právě v Chorvatsku za 15 000 000 Kč.

Vsadit byste si měli ale i v případě, že už dovolenkové bydlení máte, případně by se vám miliony hodily na cokoliv jiného. Když v takovém případě vyhrajete, rádi vám vyplatíme finanční ekvivalent.

Pro vstupenku do losování klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také