Vyhrajte se Sazka Klubem poukázky za desetitisíce i obytný vůz za víc než milion

Drahá auta, poukázky do nejoblíbenějších obchodů, ale také pohádkové dovolené. Sazka Klub už nějakou dobu dokazuje, že si svých členů opravdu váží. Jinak tomu nebude ani na začátku letošního roku, kdy nám připravil jednu zajímavější odměnu než druhou.
 

Přečtěte si také: Pan „Škaredý” opět vyhrál. Tentokrát přes 29 milionů

Během února si se Sazka Klubem zasoutěžíte o exkluzivní zájezd. Na dovolenou vás odveze cestovní kancelář Fischer a hodnota voucheru je krásných 100 tisíc korun. Za ně se můžete ve dvou podívat třeba do Mexika, Dominikánské republiky, na Barbados anebo si týden užívat all inclusive ve čtyřhvězdičkovém resortu na Kubě.

V březnu už se začíná oteplovat a je to také měsíc, kdy byste se měli začít starat o své zahrádky - třeba takové růže se zastřihávají právě ve třetím kalendářním měsíci. Pokud budete i v březnu používat svoji kartu Sazka Klubu, soutěžíte každý týden o poukázky do Mountfieldu.
 

V dubnu čeká na výherce exkluzivní obytný vůz

obytnak_600x500.jpg
 

Milionovou odměnu si pro vás společnost Sazka přichystala na duben. Hrát se totiž bude o obytný automobil, na kterém visí cenovka víc než 1,2 milionu korun. Jestli rádi vyrážíte třeba do Chorvatska nebo se na dovolené přemisťujete po zajímavých místech, je pro vás tento nádherný karavan doslova splněným snem.

Abyste ho ale mohli vyhrát anebo získat výše zmíněné poukazy, je potřeba, abyste v daném období použili svoji kartu Sazka Klubu aspoň jednou na terminálu Sazka nebo dobili SAZKAmobil telefonní číslo s kartou Sazka Klubu. Anebo se prostě přihlaste do svého účtu na stránkách klubu Sazky na tomto odkazu, kde také zjistíte veškeré podrobnosti o soutěžích.

Ohledně aktuálních soutěží zároveň platí, že čím víc budete svoji kartu Sazka Klubu využívat, tím větší šanci na výhru máte. 
 

Sazka Klub je svět výhod

Ještě nejste členy Sazka Klubu? Svoji registraci vyřídíte na jakékoliv prodejně s terminálem Sazky, kde vám obsluha navíc předá i klubovou kartu.

Jestli sázíte na terminálu v kamenných obchodech a máte svá oblíbená čísla, můžete si je na klubovou kartu uložit. Vsadit si je pak bude jednodušší nejen pro obsluhu terminálu, vy ale hlavně ušetříte spoustu času vyplňováním tiketu. Starosti si také nemusíte dělat s kontrolou po losování. O tom, že jste vyhráli, budete u výher nad 1000 Kč informování prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Sazka Klub je zkrátka vaší vstupenkou do světa celé řady výhod i velmi zajímavých soutěží a byla by velká škoda je nevyužít.

Autor fotografie: Anthony Ginsbrook, Unsplash

Přečtěte si také