Čech si díky Eurojackpotu zaletí na Bora Bora

Stát se milionářem do třiceti let je snem skoro každého mladého člověka, není ale moc těch, kterým se to vlastní zásluhou povede. Jeden Čech to štěstí měl a víc než šest nul na účtě mu zajistil Eurojackpot. K výhře přes dva miliony korun mu jistě aspoň na dálku pogratuloval i maskot celé hry, televizní idol Henri.
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy

Mladý sázkař zažil trefu svého života jen několik dní před Silvestrem, a to 28. prosince. „Oslavu výhry jsme spojili s přivítáním nového roku a byl to večírek, na který jen tak nezapomenu,” popisuje výherce, jak příchod do roku 2019 v čerstvé roli milionáře prožil.
 

Výherce se těší, až dá šéfovi výpověď

Vlastní rodinu ještě nemá a výhru si tak užije coby svobodný muž. „Určitě vyrazím na ostrov Bora Bora. Leží ve Francouzské Polynésii a z fotografií a videí vypadá naprosto úchvatně,” sní s otevřenýma očima mladík.

Návštěva Francouzské Polynésie pro něj bude splněným snem, na výhře v Eurojackpotu ale hráč oceňuje ještě jinou věc. Hlavní je pro něj svoboda, kterou díky dvěma milionům získal.

„Momentálně dělám v práci, kam nechodím moc rád. I přesto, že je teď velmi nízká nezaměstnanost, jsem se pořád bál dát výpověď. Protože co kdybych zrovna já tu práci nenašel,” popisuje sázející situaci, kterou před výhrou v evropské loterii řešil.

„Teď už vím, že mám na účtě dostatek peněz, a tak můžu být bez práce třeba několik měsíců. Proto jsem se rozhodl, že už s výpovědí nebudu čekat ani minutu,” usmívá se loterní milionář.
 

Se sázením teď rozhodně nepřestane

Co ví také úplně přesně, je skutečnost, že rozhodně nepřestane se sázením. „Doteď jsem si vsadil asi dvakrát do měsíce, teď ale uvažuji, že proluky mezi nákupy tiketů zkrátím. Svoji druhou šanci bych totiž nechtěl propásnout,” loučí se mladý muž. A my mu přejeme, ať si dovolenou na Bora Bora užije do poslední sekundy.

Bora, Bora, Velká čínská zeď nebo třeba Maledivy. Máte také svůj cestovatelský sen? Jestli vám na něj v rodinné kase nezbývá, vyzkoušejte třeba právě Eurojackpot. Zajistěte si svůj tiket online na tomto odkazu.

Přečtěte si také