Vyhrajte se Sazka Klubem dovolenou za 100 tisíc

Únor patří každoročně k těm vůbec nejchladnějším měsícům. Mnoho z nás už vyhlíží teplejší období a někteří dokonce sníme o pořádném vedru v exotice. Vaše sny se díky Sazka Klubu můžou už za chvíli proměnit ve skutečnost. Jeden šťastlivec totiž získá poukázku na prázdniny od CK Fischer v hodnotě 100 tisíc korun, na které jen tak nezapomene.
 

Přečtěte si také: Čech si díky Eurojackpotu zaletí na Bora Bora

Čím víc načítáte kartu na terminálech Sazka, tím větší je vaše šance vyhrát v losováních o věcné ceny, které pořádáme exkluzivně pro členy Sazka Klubu. Za vaši aktivitu můžete dostat celou řadu odměn - v únoru je to zájezd snů za 100 tisíc. A tady jsou hned tři luxusní zájezdy, na které můžete vyrazit.
 

Dominikánská republika

Dominika_600x500-(1).jpg


Hotel: Dreams Palm Beach (5*)
Strava: All Inclusive s nadstavbou Unlimited Luxury
Délka pobytu: 8 dní (7 nocí)
Termín: 6. 3. - 13. 3. 2019
Cena zájezdu pro 2 osoby: 87 480 Kč

Hotelový resort najdete v nejexkluzivnější části Dominikánské republiky, a to přímo na Punta Cana. Leží přímo na pláži a kromě bazénu tu najdete také pět restaurací, kavárnu, pět barů, supermarket nebo butik.

Se zabavením potomků vám pomůže dětský klub a klub pro juniory, určený pro starší děti a nadstavbový program Unlimited Luxury zase zajistí spoustu rozptýlení pro vás. Zdarma si můžete zajít do posilovny, zacvičit si aerobik, projet se na kajaku a windsurfu anebo absolvovat lekci potápění či tance.
 

Mauricius

mauricius_600x500.jpg


Hotel: Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa (4,5*)
Strava: All Inclusive
Délka pobytu 9 dní (7 nocí)
Termín: 23. - 31. 3. 2019
Cena zájezdu pro 2 osoby: 98 580 Kč

Jeden z nejkrásnějších rezortů na Mauriciu leží v severovýchodní části ostrova. Bezdětné páry jistě ocení, že je hotel určený pouze pro dospělé návštěvníky. Ti mají k dipozici tři restaurace, spa zónu, posilovnu i celou řadu sportovních aktivit zdarma.

Protože je hotel přímo na pláži, své nohy v Indickém oceánu zchladíte doslova po pár krocích. Bonusem je pak strava formou all inclusive, která kromě jídla formou bufetu nebo a la carte menu zahrnuje i nealko a alko včetně koktejlů.
 

Thajsko

thajsko_600x500.jpg


Hotel: First Bungalow Beach Resort (3*)
Strava: Snídaně
Délka pobytu: 16 dní (14 nocí)
Termín: 14. - 29. 3. 2019
Cena zájezdu pro 2 osoby: 99 400 Kč

Pomýšlíte nad delšími než týdenními prázdninami? Vaše sny může splnit hotel First Bungalow Beach Resort, který se nachází na snovém ostrově Koh Samui. Areál nabízí plně vybavené apartmány s ložnicí a vlastní kuchyní, k dispozici jsou dále dva bazény, restaurace nebo supermarket.

Resort leží přímo na pláži a za cenu 99 400 Kč získáte ubytování hned na 14 nocí včetně snídaně. Pokud oželíte i ji, zájezd vás vyjde na částku okolo 88 tisíc korun.
 

Sazka Klub je svět výhod

Namlsali jsme vás? V tom případě pro vás máme ještě jednu dobrou zprávu. Čím víc totiž budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci máte na výhru - do soutěže o zájezd může být vaše karta zařazena hned stokrát. Všechny další informace, které by vás o soutěži mohly zajímat, najdete na tomto odkazu.

A my vám držíme palce, ať jste to právě vy, kdo už za pár týdnů odjede na pohádkovou dovolenou.

Přečtěte si také